Musze sie przyznać ( mój manager mnie za to zamorduje) że uwielbiam Szynk i tą jego atmosferę która po prostu nie pozwala zapomnieć tej knajpce a amber pyszniutki..... Muszę go mieć u siebie
Podbrzezie 2, Szynk
Collapse
X
-
Lokal z fajnym wystrojem i pysznym piwem. Urzekło mnie ciemne Dark czyu jak to kiedyś Smocza Głowa Dark - akurat w tym przypadku upadek Relakspola i przeniesienie produkcji do Browaru na Jurze przyniósł korzyści. To piwo jest po prostu rewelacyjne i aż dziwię się po co Boner robi jakieś Tigery i inne nie wiadomo co, zamiast takich świetnych piw ale szerzej obecnych na rynku."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Wczoraj pojawiła się nowość z beczki - zapowiadane od jakiegoś czasu piwo miodowe z Browaru na Jurze. W smaku ciekawe, stosunkowo mało słodkie, z nienachalną miodowością, sugerującą, że jest to piwo specjalne (miód do fermentacji?), a nie aromatyzowane.
Comment
-
-
Uwielbiam tu wracać, od pierwszej chwili wspaniały klimat. Do tego cały przekrój pyszności z Zawiercia - niezłe miodowe i jak zawsze wspaniałe czarne i bursztynowe. Palce lizać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Szykowałem się na odwiedzenie Szynku ale srogo się zawiodłem.
Byłem w niedzielę koło południa - zamknięte. Ponownie koło 17 - zamknięte.
Na stronie internetowej zero informacji o godzinach otwarcia, na profilu na facebook również. Konsekwencja jest żelazna, bo na drzwiach lokalu takiej informacji również nie było.
Mocno się rozczarowałem ich podejściem do (potencjalnego) klienta.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
A wystarczyło prześledzić ten wątek przed wyjazdem - byłbyś wiedział, że w niedziele mają zamknięte.
A co do braku informacji (poza naszym forum) - tu masz rację.
Szkoda, że wzorem polskich piw, każdy opisany lokal nie ma u góry strony swojej "stopki" z podstawowymi danymi.
Tę niedogodność naprawia jednak (przynajmniej częściowo) moja mapka z polskimi pubamiLast edited by Pendragon; 2010-11-02, 12:40.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA wystarczyło prześledzić ten wątek przed wyjazdem - byłbyś wiedział, że w niedziele mają zamknięte.
A co do braku informacji (poza naszym forum) - tu masz rację.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWiesz, jakbyś sam prowadził taki lokal to nie dziwiłoby Cię, że w niedzielę jest czas na odpoczynek.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziDla mnie ciągle niezmiennie najlepszy lokal na Kazimerzu: dobre i niedrogie jedzenie oraz dobre i niedrogie piwo (Zawiercie Bursztynowe I Ciemne) dla przypomnienia po 7 zł. (...)
Comment
-
Comment