Szynk trzyma klasę. Młodsze pokolenie jest już wdrażane do pracy za barem. Obowiązkowe miejsce na krakowskim piwnym szlaku. Był to tym razem pierwszy lokal, do którego zawitałem podczas ostatniej wizyty w Krakowie, ale ponieważ jest tyle innych możliwości, skończyło się na jednym Bursztynowym za złotych 8.
Podbrzezie 2, Szynk
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Czyli dołożyli czwarty kran.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzyli dołożyli czwarty kran.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Byłem rok temu i nie zauważyłem, a siedziałem na zydelku przy barze. Albo szybko zapomniałemLast edited by Pendragon; 2014-04-09, 20:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzyli dołożyli czwarty kran.
Obecny właściciel będzie do końca miesiąca,potem niby ma być dalej bez zmian,ale co będzie...mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziByłem rok temu i nie zauważyłem, a siedziałem na zydelku przy barze. Albo szybko zapomniałem
Andrzej wycofuje się z Szynku???„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedzi
Andrzej wycofuje się z Szynku???mb WOS
Comment
-
-
Lokal działa, a na dodatek pojawiło się Jasne Pełne z Zawiercia. To zdaje się w miejsce Tyskiego? Lali go tam czy nie? Nie pamiętam już. W każdym bądź razie w ofercie beczkowej 4 piwa z Zawiercia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziLokal działa, a na dodatek pojawiło się Jasne Pełne z Zawiercia. To zdaje się w miejsce Tyskiego? Lali go tam czy nie? Nie pamiętam już. W każdym bądź razie w ofercie beczkowej 4 piwa z Zawiercia.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Po tych zmianach nie byłem ale Andrzej mówił, że całkowicie zmieniło się wnętrze a inny osobnik, że kuchnia to też juz raczej nie to.
Wielka szkoda.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
No i dotarłem. Wystrój stonowany, są i elementy starego wystroju, ale jest ich mniej i są mniej eksponowane. Wprowadzono nowe. Niby to samo, ale jakby mniej "babcinowo", a bardziej komercyjnie. Mniej sentymentalnie... Piwo bez zmian, ale o tym już było. Jedzenie inne, to fakt. Nie jest źle. Mnie smakowało. Półmisek pierogów smaczny, choć omasta dość tłusta - staropolska. Camembert w panierce z grillowanymi warzywami też niczego sobie, ale ciut za dużo tłuszczu. I więcej przypraw, proszę. Kuchnia zupełnie inna niż poprzednio, więc trzeba się przekonać i albo polubić, albo...Last edited by e-prezes; 2014-11-06, 20:51.
Comment
-
Comment