Akurat jak dziś wychodziłem to Ciechan został podpięty.
Kupa 3, Omerta
Collapse
X
-
Kto chce spróbować Ciechana niech się spieszy bo dzisiaj się już chyba skończy, a następny będzie w bliżej nieokreślonym terminie.
Comment
-
-
Właśnie jedzie Koźlak i Żywe niefiltrowane !!!Zapraszamy
Comment
-
-
Koźlak już podpięty, a pod koniec tygodnia podpięte będzie niefiltrowane.
Jest również minimalna szansa na Naturalne z Gościszewa dla degustatorów, ale to dopiero w czwartek lub piątek. Zapraszamy.
Comment
-
-
Dzisiaj podpinamy Żywe Niefiltrowane.Zapraszamy !!
Comment
-
-
Stan z wczoraj, z meczu:
Beczkowe: Żywe Niefiltrowane i Koźlak z Ambera, Okocim. Jak zejdzie Koźlak, ma wrócić Irlandzkie Mocne. Ponadto wczoraj zamontowano nowy, czwarty kranik - na razie pusty.
Tradycyjnie spory wybór butelkowych (Amber - Grand Imperial i Złote Lwy; Grudziądz - Gotyckie, Dobre lekkie i jeszcze jakieś; Krajan - Ciemne, Nakielskie Ciemne, Irlandzkie Zielone i Mocne; Kormoran - bodajże Masuren i jeszcze jeden bączek; GAB - Stout; Fortuna - Złoty Smok; Perła). Więcej nie pamiętam.
Comment
-
-
Żywe Niefiltrowane jeszcze jest, ale dzisiaj się skończy. Po nim podpinamy Żywe "normalne". Do czwartego nalewaka podpięte będzie Irlandzkie, tak więc na weekend:
Żywe, Okocim, Irlandzkie,Koźlak. w butelkach trochę tego jest, proponuję zobaczyć na własne oczy. Dla chętnych bardzo ograniczona liczba butelek Naturalnego Niefiltrowanego z Giściszewa (Tomek, zapomniałeś spróbować )
Comment
-
-
Po weekendzie skończył się Koźlak, ale jeszcze jest dostępne z beczki Żywe i Irlandzkie Mocne. Półki z piwami butelkowymi "przeczyściła" nam mocna grupa z Jarosławia. Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie na Brackie i inne tylko polskie piwa.
Koźlak pojawi się powtórnie w piątek lub sobotę, może będą też lane Złote Lwy, i jak się uda to może ponownie Ciechan Wyborny.
Comment
-
-
Tak jakoś przypadkiem znalazłem się w pobliżu to i wpadłem na piwo...
Lokal b. przyjemny, piwo świeże i dobrze podane, asortyment szeroki (tym bardziej ubolewam, że nie miałem wiele czasu na degustację). Serdecznie polecam!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Comment