Kurteczka, nie mów, że byliśmy tam wczoraj razem
Kupa 3, Omerta
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziKurteczka, nie mów, że byliśmy tam wczoraj razem
Zresztą ja byłem w ostatni czwartek.
Comment
-
-
Jak wczoraj wyliczyłem na półkach Omerty stoi 30 polskich piw butelkowych z 14 browarów (w tym tylko Brackie jest "koncernowe"), a jeszcze coś innego trafiło się w lodówce. Z lanych obecnie są Koźlak i Żywe z Ambera oraz Perła. Z butelkowych ciekawostek było: Koreb - Miodowe (chyba już wyszło), Ciechanowski Stout, Zwierzyniec Pils, Perła Mocna oraz Proletaryat Ciemne (też chyba ostatnie poszło). Poza tym tradycyjnie browary Amber, Krajan, Grudziądz.
Comment
-
-
Miodowy Koreb jest ponownie, pojawił się też Amber Mocny Red w butelce.
W butelce każdy znajdzie coś dla siebie. Z lanych Żywe, Koźlak. Perła wyszła na chwilę ale już wróciła Polecamy i zapraszamy.
Comment
-
-
Po krótkiej przerwie mamy znowu Irlandzkie Mocne z beczki. Dla ciekawych różnych mamy Śląskie, Mazowieckie, Jagiełłę, Kasztelana Niepasteryzowanego, Kanclerza i pewnie się jeszcze coś znajdzie. Zapraszamy.
Comment
-
-
Dla zapaleńców w środę serwujemy świeżutko przywiezione piwo z Janowa Lubelskiego.
Janów Jasne Pełne
Jeszcze nigdzie nie dostępne w sprzedaży (nawet detalicznej).
Comment
-
-
Poczekajcie do piątkuTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Dziś wieczorem zupełna nowość butelkowa ! Z Browaru na Jurze Tager Pils 4 % alk, eks. 9% oraz Boner Mocne 6,6%alk, 13,1% eks. Do tego Stout z browaru GAB - dawno go nie było, ale wrócił i smakuje jak zawsze Piwko z Janowa jeszcze jest!
Z lanych też nowość!!! Z browaru Krajan oprócz zawsze obecnego Irlandzkiego Mocnego dziś wieczorem premiera - Krajan Specjal!!!
Zapraszamy
Comment
-
-
Dzisiaj późnym popołudniem przyjedzie Zdrojowe Niepasteryzowane. Kolekcjonerów kapslowych zainteresują pewnie kapsle na butelkach z Konstancina - tym razem motywy szachowe. Przyjedzie też Zwierzyniec zarówno butelka "lana" w Lublinie jak i też mniejsza koleżanka-buteleczka "lana" w Zwierzyńcu.
Comment
-
-
Lokal w którym się prawie zakochaliśmy. prawie bo dłuższy pobyt doprowadził by nas do bankructwa a mój organizm do wyniszczenia Tigerem Igor okazał się fanem gry w piłkarzyki a żetony do piłkarzyków otrzymuje się po zakupie napoju energy Tiger, uff mój syn prawie mnie tymi Tigerami wykończył
Na szczęście uratował mnie bardzo dobry Janów Lubelski oraz pyszne wino Sycylijskie i lektura nomen omen Omerty
Naprawdę ekstra lokal w ekstra miejscu, szkoda tylko, że ceny tak o złotówkę nie niższe.
ps. Zamówcie też Espresso PalermoTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment