1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
Zasady opisywania lokali:
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
Po małej przerwie powróciła na krany najlepsza w konkursie WBA Black IPA - Wild Raven z Thornbridg'a. Do tego premierowo wspaniały bitter z browaru Moor - RAW, ekst. 10.75, alk. 4,3%.
Zapraszamy.
Omerta Pub & more...
Kraków, ul. Warszauera 3/ Kupa 3
Dzisiaj kolejna dawka piwnych nowości. Zapraszamy na Crack American Stout z Pracowni Piwa oraz Jackkhammer z Brewdog'a i Old Freddy Walker z Moor Brewery. Na zdjęciach pełna oferta na sobotę.
Attached Files
Omerta Pub & more...
Kraków, ul. Warszauera 3/ Kupa 3
Wczoraj na "zagranicznym" barze 3 nalewaki były puste...
Dlaczego ??? W liczącym się multitapie jakim niewątpliwie jest Omerta, taka sytuacja jest niedopuszczalna!
Czy dziś uzupełnicie te puste krany ? Bardzo o to proszę!
Przyjechałem z Gdańska specjalnie na degustację piwnych specjałów (głównie w Omercie).
Comment