Kupa 3, Omerta

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gringo
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2007.07
    • 2162

    Może się po prostu... starzejemy

    Comment


    • e-prezes
      e-prezes commented
      Editing a comment
      Niekoniecznie. Po prostu nadajemy na innych falach. Ja wciąż odkrywam nowe lokale, choć nie zawsze są tam ciekawe piwa to jednak da się zbudować wokół nich klimat. Po pandemii może trudniej, ale patrząc z poziomu nie klienta - kasa musi grać. Reszta to pierdoły.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19270

    Tytułem uzupełnienia: mimo, że upływ czasu robi swoje wciąż jest tam trochę ludzi. Krany nie mają już podziału na zagraniczne i krajowe tylko są pomieszane w obu salach.

    Comment

    • pizmak666
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2006.12
      • 1905

      Dwa szybkie i kilka spostrzeżeń:
      - od 5/7 lat praktycznie nic się nie zmienia(oprócz rotacyjnej wymiany ludzi za barem)
      -moze i środek tygodnia i pora roku nie ta, ale z początku wizyty w środku klienteli tylko trochę więcej niż obsługi
      -może akurat tak trafiłem, ale w lokalu chyba jeszcze piwnym(?) przez ten czas sprzedano więcej alkoholu w innej formie niż piwo. Zdecydowanie najwięcej kasy zarabia na siebie mikrofalówka i Grzaniec Galicyjski
      - zauważalnie więcej pozycji alkoholi innych niż piwo za barem niż przy ostatniej wizycie.

      Zima zimą (ceny cenami),ale chyba ciężkie czasy dla browarów dopiero przed nami.
      „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

      "Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

      Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

      Comment


      • e-prezes
        e-prezes commented
        Editing a comment
        Zima to generalnie nie jest pora na piwo dla wszystkich. W lecie jest też więcej turystów.
    Przetwarzanie...
    X