Dzisiaj podpinamy Miodowe z Krajana. Jak zawsze ogromna ilość piw butelkowych ( między innymi Nakel Niepasteryzowany, Zdrojowe Niepasteryzowane, Dawne Niepasteryzowane). Zapraszamy
Kupa 3, Omerta
Collapse
X
-
-
Dzisiaj podpinamy Nakielskie Jasne z Krajana. ZapraszamyComment
-
Udało się
Pomimo wielkich przeciwności wreszcie w najbliższy weekend podpinamy nieserwowany jeszcze w Krakowie:
ZWIERZYNIEC
Zapraszamy.Comment
-
Dzisiaj podpinamy Żywe Niefiltrowane. Zapraszamy wszystkich koneserów.Comment
-
Obecnie z nalewaków dostępne Koźlak z Ambera, Miodowe z Krajana, Żywe i Irlandzkie.
Dodatkowo nowość w butelce, Koźlak z Krajana. Zapraszamy też na jedne z ostatnich butelek Gotyckiego z Grudziądza.Na podpięcie czeka Złoty Strong i kolejna beczka Zwierzyńca.
Comment
-
Po paru dniach nieobecności wróciła do nalewaka Perła Chmielowa. Na swoją kolejkę czeka Zwierzyniec, a jak zwykle serwujemy z beczki Żywe i Irlandzkie.
Dla smakoszy mamy nowości w butelkach: Warmiak Niepasteryzowany (trzeba się spieszyć), Łaskie z Koreba, Lubuskie, Harde z Ambera, Mazowieckie Niepasteryzowane.
Pojawiły się też w "bączkach" Nałęczowskie Jasne, Nałęczowskie Ciemne, Magnuns, Eire Noteckie. Zapraszamy.Comment
-
W najbliższy weekend przez wielu miło wspominany JANÓW LUBELSKI z beczki !!!!
W butelkach Janów pojawi się na początku przyszłego roku, a to już całkiem niedługo (wiadomości z pierwszej ręki). Zapraszamy w weekend, a może ciut wcześniej
A na wiosnę możemy liczyć na drugie piwko z tego browaru - obiecywana jest 14.Comment
-
Obecnie podpięte rzadkość na południu Polski: Krajan Nakielskie Jasne.
Jest tylko jedna beczka
Oczywiście tradycyjnie zapraszamy na polskie piwa butelkowe w największym wyborze w Krakowie.Comment
-
Właśnie podpięty został Janów Lubelski.
Na nalewakach jak zawsze Irlandzkie Mocne i Żywe.
Serdecznie zapraszamy.Comment
-
Dzisiaj do wyboru z nalewaka Żywe Niefiltrowane i Żywe "normalne".
Zapraszamy.Comment
-
niefiltrowane Żywe się już skończyło, została końcówka Janowa.
Na dniach podpinamy Zwierzyniec.
W butelkach polecamy niepasteryzowanego Warmiaka z Kormorana.
Zapraszamy.Comment
-
Zwierzyniec już podpięty.
Zapraszamy.Comment
-
Małe nieporozumienie
Podpięte zostało Miodowe z Krajana.
Zwierzyniec będzie wkrótce...Comment
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
Related Topics
Collapse
-
Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
-
Channel: Rumunia
-
-
Jaroměřice to średniej wielkości wioska leząca w kraju Pardubickim. W 2016 roku na jej obrzeżach dwaj panowie Vítězslav Vinkler, oraz Zdeněk Hrdina założyli browar VIcHR i rozpoczęli domowe warzenie piwa. Najwidoczniej warzone przez nich piwo okolicznym mieszkańcom zasmakowało i dla tego...
-
Channel: Czechy
-
-
Piwo otrzymane w Omercie na warzeniu. Butelka 0,5l. Moc 7%, ekstrakt 19,5. Piwo koloru ciemno brązowego, prawie czarnego. Pod światło słabiutkie rubinowe przebłyski. Mętne. Piana kawowa, drobna, gdzieniegdzie durze banieczki. Duża, dość szybko opada do średniej. Dalej już powolutku się redukuje....
-
Channel: Piwa z browarów domowych
2012-05-15, 21:57 -
-
Nowo otwarty lokal, przy rogu Warszauera i Jakuba. Miejsce odwiedziłem pierwszy raz, więc jeszcze cen nie zapamiętałem. Miejsce pozostawiło bardzo miłe wrażenie, a zwłaszcza antresola, na której można bardzo miło spędzić czas.
Dostępne głównie polskie i czeskie butelkowe...-
Channel: Archiwum
-
-
Serdecznie zapraszamy na kolejny już pokaz warzenia piwa, na krakowski Kazimierz, do pubu "Omerta"
Tym razem zrobimy dubbla.
Zaczynamy jak zwykle o 17.
Surowce i sprzęt dostarcza homebrewing.pl2012-10-05, 11:23 - Loading...
- Koniec listy.
Comment