Wczoraj podpięli moje ulubione piwo Lubuskie! Znakomite. W nalewakach na miejsce Koźlaka wróciło Irlandzkie z Krajana i Ciechan pszeniczny znowu się leje.
Dziś dwie nowości w butelkach. Orkiszowe z miodem z Kormorana i nowy porter z Ciechanowa. Zapraszamy
Wpadnę napewno Zastanawiam mnie tylko jedna sprawa, czy to u was nowość, że nie można zarezerwować stolika?! Przychodzę ze znajomymi, do was na piwo już prawie od półtora roku, nigdy nie miałem problemów z rezerwacją stolika, a teraz dowiedziałem się, że się nie da
Zawsze się da zarezerwować stolik, tylko odpowiednio wcześniej. Jeżeli dzwoni Pan w piątek i chce zarezerwować stolik na piątek, to jako stały klient powinien Pan wiedzieć, ze będzie kłopot, bo jest zawsze gęsto od klientów. Jeżeli zadzwoniłby Pan we wtorek, może nawet w środę, to szanse są większe.
Jeżeli są wolne miejsca, zawsze robimy rezerwacje, na kanapy i sofy. Na stoliki na środku rezerwacji nie robimy, żeby inni też mogli usiąść, kiedy zbłądzą po uliczkach Kazimierza i zajrzą do nas po raz pierwszy.
A Ciechan Porter naprawdę warty spróbowania. Zupełnie inny niż stary, zwyczajnie lepszy
Omerta Pub & more...
Kraków, ul. Warszauera 3/ Kupa 3
Zawsze się da zarezerwować stolik, tylko odpowiednio wcześniej. Jeżeli dzwoni Pan w piątek i chce zarezerwować stolik na piątek, to jako stały klient powinien Pan wiedzieć, ze będzie kłopot, bo jest zawsze gęsto od klientów. Jeżeli zadzwoniłby Pan we wtorek, może nawet w środę, to szanse są większe.
Jeżeli są wolne miejsca, zawsze robimy rezerwacje, na kanapy i sofy. Na stoliki na środku rezerwacji nie robimy, żeby inni też mogli usiąść, kiedy zbłądzą po uliczkach Kazimierza i zajrzą do nas po raz pierwszy.
A Ciechan Porter naprawdę warty spróbowania. Zupełnie inny niż stary, zwyczajnie lepszy
Jako stały klient oczywiście o tym wiem, ale dzwoniłem dzisiaj i dowiedziałem się od pani (niestety nie znam imienia i nazwiska), że stoliki są wolne i nikt nie dokonał rezerwacji, ale ona nie może zarezerwować mi stolika na 5 osób, a sofy to rzeczywiście trudno u was upolować :P Duży plus za "Ciechana Portera", a "Remusa" to skąd dorwaliście?? Nie mówcie, że z Pomorza dowozicie
W nalewakach: Irlandzkie, Żywe, Perła, Ciechan Miodowy, Jagiełło, Nakielskie Jasne. W kolejce Złote Lwy, Rześkie z Kormorana i Grybów Niepasteryzowany. W butelkach nowosci Mastne, Celtyckie z Witnicy i Łomża Niepasteryzowana. Zapraszamy
Omerta Pub & more...
W nalewakach Żywe, Miód i Pszenica z Ciechanowa, Jagiełło, Rześkie z Kormorana.
Po długich oczekiwaniach w czwartek wieczorem zapraszamy na premierę Lwówka Śląskiego (na razie z butelki).
Omerta Pub & more...
Comment