Zobaczyć 12 nalewaków z piwami w polskiej knajpie - bezcenne! Wybór taki, że trudno się zdecydować, zwłaszcza jak ma się zaległości. Dzięki za mile spędzony czwartkowy wieczór. No i mam nadzieję, że ktoś wie gdzie jest mój kufel
Kupa 3, Omerta
Collapse
X
-
To prawda bezcenne. Wczoraj również byłem w Omercie na piwku i po krótkiej rozmowie z barmanem dowiedziałem się dziś ma być jakaś niespodzianka/powrót na nalewaki. Co dokładnie nie wiem - jak będę przechodzil to tam zajrzę.
ps. Radom nadal rotuje - wczoraj było bursztynowe, czeka KoźlakComment
-
Już wiadomo co to jest:P Nic nowego z piw... tylko nowy nalewak, a raczej nalewak-gadżet, który to jest "zasilany" powietrzem. Ja na takich rzeczach się nie znam, bardziej kumaci pewnie wiedzą o co chodzi Będzie z niego leciał Atak.Comment
-
Nie nazwałbym tego gadżetem, raczej małą rewolucją Czekajmy zatem na oficjalne info.Comment
-
Atak chmielu powraca z wielką pompą! Od dzisiaj 13 nalewak w specjalnej wersji tzw. "Beer engine". Nalewak dedykowany do piw "ale". Atak smakuje zdecydowanie lepiej. Niebawem link do video z nalewania. Zapraszamy.Comment
-
Fakt trochę przesadziłem, ale z punktu marketingowego można to tak nazwać. Rewolucja na polskim rynku Klienci będą mogli poczuć się jak w angielskim pubie. Jak piwo będzie smaczniejsze to strzał idealny. Omerta po lekkiej stagnacji w tym roku dostała kopa. Wybór piw lanych b.duży, ale i tak wolę Omertę tą z 5 lat temu...Comment
-
Lubię zaokrąglać Jak liczę dobrze i pamiętam to macie niecałe 4 latka (bo już jesteśmy ponad półmetek roku). Reasumując wtedy był spokój, zero problemu z miejscem, pamiętem jak był taki luz, że barmanka popcorn przynosila jak był seans:PComment
-
Aktualnie w nalewakach:- Zwierzyniec
- Brackie
- Pyszne
- Odsiecz wiedeńska
- Koźlak z Ambera
- Czekoladowe z Zawiercia
- Śliwka w piwie z Kormorana
- Bursztynowe z Pivovarii
- Irish
- Żywe
- Ciechan pszeniczny
- Miodowe z Witnicy
- Atak chmielu
ZapraszamyComment
-
Po krótkiej przerwie aktualizacja kranów:- Ciechan miodowy
- Pszeniczne z Pivovarii
- Żywe
- Koźlak z Ambera
- Śliwka w piwie
- Pils z Pivovarii
- Brackie
- Atak chmielu
- Zwierzyniec
- Warmiak
- Złote lwy
- Bursztynowe z Zawiercia
oraz
Czekoladowe z Zawiercia na "pompie".
ZapraszamyComment
-
Dzisiaj zapraszamy na kolejną premierę z nalewaka.
Jeden z niewielu polskich stout'ów:
Browar Południe Stout - nalewany z "pompy".
A w pozostałych kranach:- Lwówek książęcy
- Żywe
- Ciechan miodowe
- Ciechan pszeniczny
- Pierwsza pomoc
- Warnijskie
- Celtyckie
- Wiśnia w piwie
- Pivovaria bursztynowe
- Koźlak Amber
- Brackie
- Złote lwy
ZapraszamyComment
-
Rugby, przecież to zwykły, dolnofermentacyjny ciemniak jest, a nie żaden stout.Last edited by delvish; 2011-09-08, 17:26."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Zapraszamy do lektury
Comment
Comment