What can I say? I can only quote : I love you , I need you.
Yeti nie wymaga chyba komentarza, świetny Hercules, b.dobry Kwak , Koutske juz nie wydaje się w tym towarzystwie tak dobre jak kiedyś /pite pierwsze/. Ale wszystko bije Brewdog z pompy...A i Anchor porter rewelacyjny /tak jak Yeti po ociepleniu ok.30 min/
Back soon.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika singerek
Dzisiaj w Omercie debiutuje kolejne piwo z BrewDoga. Tym razem zapraszamy na Hops Kill Nazis.
No szkoda, że podczas mojej sobotniej wizyty nie miałem okazji spróbować tego specjału. Bo akurat Punk IPA mnie rozczarowało swoją zbytnią łagodnością No i w dodatku wszystkie amerykany wypite... Nie ma innego sposobu jak tylko odwiedzić Was ponownie
Aha, Atak z pompy bardzo dobry, wspomnianego Punka Brewdoga położył(a) jednym strzałem z procy. I pomyślcie coś, żeby pintowy stout nie był serwowany taki zimny!
Kilka zmian w nalewakach w części zagranicznej. Pojawiły się:
- 77 Lager - Brewdog - Szkocja
- Ejlik - Pivovarsky Dvur Chyne - Czechy
- Floreffe Double - Brasserie Lefebvre - Belgia
- powrót Punk IPA na pompę - Brewdog - Szkocja
Wszystkim naszym gościom, sympatykom i miłośnikom piwa, z okazji Świąt Bożego Narodzenia, spokoju, wytchnienia od codzienności, radości z rodzinnych spotkań i dużo optymizmu na czas świąt i długo po nich.
OMERTA
P.S. 24 i 25 grudnia pub jest zamknięty, zapraszamy ponownie w poniedziałek 26 grudnia.
Comment