Kupa 3, Omerta
Collapse
X
-
Ale się czepiacie. To jedyna takiego typu tablica w Krakowie (a właściwie dwie). Że czasami są błędy? Któż nie błądzi Ale leją takie piwa i w takich cenach, że żal nie pić. Niektóre piwa, jak Rodenbach Vintage piłem pierwszy raz w życiu. I nawet jeżeli byłby błąd na tablicy, to co? Inaczej by smakowało? Cieszcie się i na zdrowie poszukiwacze dziury w piwieComment
-
Podawanie nazw styli to jakiś BJCP-owski wymysł. W Moeder Lambic (46 kranów) na przykład nie podają żadnych parametrów.Comment
-
Zamknąć* ten lokal za ignorowanie sekciarskich żądań
* albo przenieść za karę do Opola!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zawsze można zaliczyć piwo do kategorii 23. - Specialty Beer
Phi, co to za kara? Do Warszawy go, będą musieli się użerać z panem t/p33JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Comment
-
Pisząc "jedyna" miałem na myśli ilości piw tam wypisane. Bo z całym szacunkiem dla Strefy, to rotacja na nalewakach u nich taka sobie. A tu, nie dość, że 26 nalewaki (owszem na tablicach po 13) to jeszcze większe ciekawostki.Last edited by ART; 2012-01-17, 18:28.Comment
-
Comment
-
Po sobotnich szaleństwach sytuacja na nalewakach wygląda następująco:
Zagranica:
- Postrizinske Pivo Tmave 11
- Poperings Hommel Bier
- Blanche de Bruxelles
- Dvur Chyne Dvorni Special Tmavy 14
- Zatec Kvasnicovy
- Andechser Doppelbock
- Dvur Chyne Klasicky Lezak 11