Pełna oferta na sobotę:
Zagranica:
- Sedm Kuli
- Podkrkonossky Special 14
- 5 AM Saint
- Pardubicky Porter
- St. Bernardus Prior
- Koutsky Tmavy Special 14
- Timmermans Kriek
- La Trappe Isid'or
- Weihenstephaner Hefeweissbier
- Svetozor
- Valasek American Pale Ale
- Ignac 12
- Black Jack Porter
Do Omerty wpadam Raz na Rok Ale warto , polecam wszystkim Black Boss niezmiennie mój faworyt :P W tym roku , widziałem poczynione zmiany zmiany Ale jednak część z Polskimi piwkami bardziej dla mnie interesująca Wpadnę odwiedzić Was latem Żeby 250 Km jechać na piwko :P Pozdro
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika siemae51
Do Omerty wpadam Raz na Rok Ale warto , polecam wszystkim Black Boss niezmiennie mój faworyt :P W tym roku , widziałem poczynione zmiany zmiany Ale jednak część z Polskimi piwkami bardziej dla mnie interesująca Wpadnę odwiedzić Was latem Żeby 250 Km jechać na piwko :P Pozdro
Pisanie poprawną polszczyzną również jest interesujące.
A tak przy okazji, nie wiem czy Singerek to potwierdzi, ale odnoszę wrażenie, że część z piwami zagranicznymi zapełnia się najpóźniej.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika siemae51
Patriotyzm
To jest chyba za duże słowo, by mieszać je do takich kwestii. Ja ostatnio częściej sięgam po piwa zagraniczne ale wcale nie uważam bym był mniejszym patriotą albo by ten miał cokolwiek wspólnego z moimi piwnymi preferencjami.
Czemu w Krakowie można a w Warszawie nie? Pszenica z Ciechanowa lana. Kiedy doczekamy się w Warszawie?
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment