Brackie nadal raczej kiepskie, do tego za zimne. Pijałem lepsze, ale chyba tylko w Cieszynie. Natomiast co do jedzenia - przepyszne. Rzadko to się zdarza, ale wyczyściłem kompletnie talerz, a właściwie dwa, bo tytułową marchewkę z groszkiem za 1 zł dają w osobnym naczynku. Moja ulubiona krakowska jadłodalnia, bo taką kuchnię właśnie preferuję.
Mostowa 2, Marchewka z Groszkiem
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2013-06-28, 23:51.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Related Topics
Collapse
-
Nie jestem pewien nazwy sklepu, ale każdy trafi.
Mały sklepik, wielkości dwóch-trzech kiosków Ruchu, w budynku przy samej drodze.
W środku wybór piwa z Browaru w Cieniu, Browaru Nadwarciańskiego i Browaru Opolskiego.-
Channel: Opolskie
2021-05-07, 16:12 -
-
Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....-
Channel: Lubuskie
-
-
Browar restauracyjny w centrum San Francisco, działający od 2014 roku.
Lokal mieści się na parterze sześciopiętrowej kamienicy przy O'farrell Street "przyozdobioną" schodami przeciwpożarowymi we frontowej części, typowej architektury znanej z USA.
Jest to elegancki pub...-
Channel: USA
2022-04-19, 15:12 -
-
Mikrus z Budapesztu
Kölsch
alk 4,6%
kolor - lekko zamętniony bursztyn
piana - średnia, dość słaba, szybo się rozwarstwia
zapach - głównie przeleżałego słodu
smak - dość pełne, lekka goryczka, dominuje niestety posmak gotowanej marchewki...-
Channel: Węgry
2020-03-07, 13:09 -
-
Browar restauracyjny położony rzut beretem za Ostrowią Mazowiecką (dojazd przez miasto, trzeba jechać ul. Armii Krajowej, która przechodzi w ulicę Zambrowską, z S8 bezpośrednio nie ma zjazdu).
Hotel + browar, miejsce skupione gównie na imprezach rodzinnych, eventach etc.
Browar...-
Channel: Mazowieckie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment