Na "Wiśnie w piwie" zapraszam dzisiaj wieczorem i na lanego Ciechana Wybornego oczywiście
Poselska 9, Katedra Pub (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dontedra Wyświetlenie odpowiedziNa "Wiśnie w piwie" zapraszam dzisiaj wieczorem i na lanego Ciechana Wybornego oczywiścieLast edited by honza_krk; 2009-11-06, 15:54.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika honza_krk Wyświetlenie odpowiedziCzy mogę prosić o rezerwację trzech butelek "Wiśni" na jutrzejsze popołudnie?
Comment
-
-
Po Ciechanie Wybornym zostało juz tylko wspomnienie
Dzisiaj zapraszamy na Miodowego
W naszej lodówce mozna znalezć:
- komplet Ciechanów i Amberów
- całą smoczą rodzine z Fortuny
- Racibora, Raciborskie i Twierdzowe
- Lubusz, Kozlaka, Black Bossa i Biodara z Witnicy
- Świeze, Warmiaka, Wiśnie w piwie i Irish z Kormorana
- Lachy i Pilsweisera z Grybowa
- Herbowe, Miodowe, Łaskie i Mocne z Koreba
- Czarnków, Noteckie Jasne i Eire
- Porter Łódzki, Brackie z zamkowego i Viva Hel z Gościszewa
- trochę Obołoni i Lwiwskich
zapraszamy
Comment
-
-
Witam Wszystkich Piwoszy!
W Katedrze na nalewakach tradycyjnie Czarny Smok z Zawiercia oraz po raz pierwszy Złoty Strong z Krajana, następne w kolejce Irlandzkie Mocne.
Z butelek dojechały:
- Janów Mocny i Jasny
- Tager Pils z Zawiercia
- Zamkowe Jasne i Mocne z Namysłowa
- Dawne z Konstancina
Zapraszam serdecznie na Happy Hours od 13.00 do 17.00 - buteleczki tańsze złotówkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dontedra Wyświetlenie odpowiedzi
Zapraszam serdecznie na Happy Hours od 13.00 do 17.00 - buteleczki tańsze złotówkę„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziPrawdziwe Happy to kiedyś w Świniarni było 1,49PLN/0,5l . Piwo było koszmarne ale klimat świetny"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Odwiedzilem w tygodniu po raz pierwszy,wystrój średni ale sympatyczna atmosfera jedyny wyraźny minus to wyjątkowo niewygodne krzesła .Zawartość lodówki powala ,w sumie sam kosztowałem siedmiu specjałów(pysznośći), obsługa bez zarzutu.W kwestii zakazu palenia uważam ,że to dobry pomysł jeśli ktos pali zawsze może wyjść na zewnątrz sam przy piwie lubię ściągnąć chmurę ale trzeba wziąć po uwagę fakt ,że niepalący czują dyskomfort siedząc w śmierdzącym dymie. Troche mnie zastanawia psioczenie na lodówkę moim zdaniem stoi w idealnym miejscu,każdy klient może podejść oglądnąć zawartość i wybrać coś dla siebie poza tym nie widzę innej opcji,pomieszczenie jest zbyt małe aby ją wywalić na zaplecze.To tyle,moja ocena 4.5/5.
Comment
-
-
Panie E-prezesie! Obawiam się że po weekendzie Miodowego już nie będzie;( Ale dojedzie w poniedziałek Kormoran mam nadzieje z Warnijskim i Miodnym, Fortuna, Porter Łódzki, trochę Konstancina, Janów i Witnica.
Teraz w lodówce można spotkać wszystkie Obołonie, Lwiwskie, Erdingery (Picantus powala na kolana) Svyturysy, La Trappe, Ciechanów, Amberki, Grybów i Perłę.
Jeśli ktoś ma jakieś życzenia specjalne, postaram się je spełnić na poniedziałek tylko proszę o info
Do zobaczenia!
Comment
-
-
Mam wrażenie, że zbyt promowałem Katedrę jako miejsce z dobrym piwem i nie śmierdzące. I mam za swoje. Wczoraj po 19tej to szpilki chyba nie można było wcisnąć. Z kwitkiem odchodziły całe, 3-5 osobowe wycieczki spragnionych.
Jest klientela, to może by szefostwo wprowadziło jeszcze ze dwa nalewaki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJest klientela, to może by szefostwo wprowadziło jeszcze ze dwa nalewaki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika honza_krk Wyświetlenie odpowiedziPowiększenie lokalu brzmi pięknie Tylko z tego co widziałem, to w żadnym kierunku się nie da
Comment
-
Comment