Na marginesie, Panie Smakoszku umiaru zyczę w tej krytyce w stosunku do Nas, bo o ile tą konstruktywną zawsze cenimy i wyciągamy z niej wnioski to uwagi typu "w Omercie jest tak a w Katedrze zawsze gorzej..." nic nie wnoszą. Omerte bardzo lubimy i z podziwem patrzymy na ludzi którzy tam pracują, nie staramy się z Omertą konkurować bo są dla nas wzorem, łączy nas w końcu pasja do piwa
Poselska 9, Katedra Pub (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dontedra Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam za literówke.
To z beczki to Raciborskie czy z butli?
Comment
-
-
Droga Pani Dontedro, nigdy, ale to przenigdy nie porównywałem Was do Omerty (proszę spojrzeć na moje posty) i nie pisałem, gdzie jest gorzej a gdzie lepiej. Piszę o tym, co widzę i chwalę, albo nie, bo temu chyba ma to forum służyć. A, czy moje, czy też innych posty coś wnoszą, to chyba nie Pani osądzać, tylko forumowiczom. I w tym przypadku życzę umiaru...
Bo ileż można się tłumaczyć tym, że się nowicjuszem?
Pozdrawiam i ponawiam pytanie, jakie piwko się leje z beczki?
Comment
-
-
Witam!
Lane dzisiaj Miodowe z Ciechanowa oraz tradycyjnie Perełka
Panie Smakoszku jesteśmy nowicjuszami w temacie piwa i długo nimi jeszcze będziemy, właśnie dlatego na tym forum szukamy informacji i porad, zeby dać naszym klientom to czego oczekują... Nie tłumacze sie tym w ten sposób, jedynie stwierdzam fakt. Co do Pana postów to po prostu odniosłam wrazenie ze jest Pan wielkim fanem Omerty ( ja równiez jestem ) i manifestuje Pan to przez krytykę naszego lokalu. Jeśli to mylne wrazenie to najmocniej przepraszam i oczywiście ma Pan racje ze forum słuzy wyrazaniu opinii wiec czekam na kolejne, konstruktywne i racjonalne
Pozdrawiam serdecznie!
Comment
-
-
Witam,
odnośnie Raciborskiego, to wczoraj piłem w Katedrze i bardzo mi smakowało, z resztą chyba nie tylko mnie, bo w lodówce się dość szybko skończyło
A co do samej Katedry napiszę parę słów jako stały bywalec: wystrój-super, klimat też, miejsca żeby usiąść jak dla mnie wystarczy, na obsługę też nie narzekam , a co do wyboru piwka to wiadomo, raz jest większy, raz mniejszy, ale cieszy, że regularnie się pojawia coś nowego na półce. Zazwyczaj wpadam tam po pracy i miejsce sobie chwalę.
Jedyne co mi przeszkadza to te cholerne muszki Może by się dało je jakimś muchozolem potraktować?
Pozdrawiam
Comment
-
-
Witam!!
Nowe butelki zagościły w Katedrze:
- Wiśnia w piwie z Kormorana
- Lubusz, Kozlak, Boss z Witnicy
- Mocne, Miodowe i Herbowe z Koreba
- Świeze i Warmiak z Mazur
oprócz tego komplet Smoków i Ciechanów, znany juz u nas Racibórz, Krajan, trochę Jagiełły i tradycyjnie Amber.
Na nalewakach Jagiełło Special i Smocza Głowa Ciemne Dark, w kolejce czeka Magnus
zapraszamy!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smakoszek Wyświetlenie odpowiedziLitości... Świeże i Mazur to browar Kormoran. Może tak trochę lektury o browarach przed publikacją postów?Last edited by soltys1313; 2009-10-09, 18:38.
Comment
-
-
Z tego co pamiętam Olsztyn leży na Warmii.
Proszę o spokój w tym temacie. Jest weekend - czas na piwo panowieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Comment