Jedni przychodzą na piwo, inni na spotkanie przy piwie. Nie dla każdego klimat (czytaj wystrój jest najistotniejszy).
Miodowa 43, Smocza Jama [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJedni przychodzą na piwo, inni na spotkanie przy piwie. Nie dla każdego klimat (czytaj wystrój jest najistotniejszy).
Comment
-
-
W ostatnią niedzielę lane były Smoki: srebrny, złoty oraz czarny. Gdy dowiedziałem się, że oferowane są w cenie 9 pln podziękowałem i wyszedłemPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Nareszcie udało mi się tu trafić.
- Z pipy niepasteryzowane Fortuna i Krajan, a z lodówki (dwóch lodówek) co tam krajowego chcesz.
- Coś jak Omerta, ale da się usłyszeć co sąsiad mówi
- Dramat toaleta, nawet nie te legendarne schody, ale liczebność: jedna sztuka.
- Co do cen, to powiem tak wolę dać 9 złotych za świetne piwo z regionalnego browaru niż 7 za Żywca. Lecha lub Tyskie. Ale jak dla kogoś te dwa złote to jest problem to .. są inne puby i sklepy.
Krótko mówiąc: dobry adres.
Comment
-
-
Byłem parę dni temu, skuszony wizją napicia się Złotego Smoka z kija. Wizja się nie spełniła - z nalewaka było tylko jakieś badziewne miodowe i Srebrny Smok.
Co mnie zdziwiło, piwo z nalewaka sporo droższe niż z butelki! Dokładnej ceny nie pamiętam, ale coś jakby 9 lane i 6 butelkowe. O 16 w poniedziałek w barze pusto.
Comment
-
-
Jest potencjał : fajna piwniczka która sama robi za wystrój, dużo miejsca, dobra lokalizacja... ale.
Absolutny brak klimatu, zimno nawet w upalny dzień, nic poza surowymi ścianami, zawilgocone wnętrze (brak wentylacji). Przerażające pustki w weekend, muzyka nijaka, nierówna, piwo beczkowe droższe od butelkowego.
Mój Złoty Smok był niedogazowany, brak pianki, koszt 9pln.
Po jednym wyszliśmy w kierunku Omerty, później - Non Iron'u
Comment
-
-
Na drzwiach wejściowych wisi kartka ''lokal zamknięty z powodu awarii".„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziKartka o awarii pojawiła się 18 sierpnia po moim poscie. Jednak lokal chyba już nie ruszy, zastąpi go nowy na Dominikańskiej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika singerek Wyświetlenie odpowiedziTak, to ten sam właściciel.
Comment
-
Comment