Reklama jak w "Media Markt". Brakuje tylko hasła - "Smocza Jama-nie dla idiotów" !!!
Miodowa 43, Smocza Jama [zamknięte]
Collapse
X
-
Nowości w nalewakach.....
witam.
w nalewakach mamy dzisiaj......
Złoty Smok z Fortuny, Czarne z Fortuny, Malinowe o intrygującym kolorze, oraz premiera w Krakowie.....Mocne z Imielina!!
Lodówka powiększyła sie o piwa z Sulimaru........do ilości 95 gatunków!!
Zapraszamy.
Smocza Jama
Comment
-
-
Witam!!
Miło Nam poinformować od wczoraj w Smoczej Jamie możemy zaproponować już 106 gatunków piw!!
Nowości w lodówkach...
Cornelius :
- Ale Ale
- Greener BIO-UP
- Weizen
- Honig Weizen
- Premium Lager Beer
- Baltic Porter
Czarnków :
- Proletaryat jasne
- Proletaryat ciemne
- Izerskie
- Walońskie ciemne
- Noteckie jasne
- Noteckie jasne niepasteryzowane
- Noteckie ciemne
Kormoran :
- BK mocne
- BK Pils
Jagiełło :
- Magnus
Konstancin :
- Konstancin Lekki
- Zdrojowe
A w nalewakach........Zielone, Czerwone, Miodowe Ciemne, Srebrny Smok!!!
Zapraszamy
Smocza Jama
Comment
-
-
106 różnych MAREK piw.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to już wypili te 106 marek. Ja liczenie zakończyłem przy połowie drugiej lodówki, a na liczniku wybijało mi wówczas piątą dziesiątkę.
W końcu udało się dotrzeć. Ceny moim zdaniem z kosmosu (tego warszawskiego pewnie )
Szacunek za beczkową ofertę Fortuny i mocną reprezentację butelkowego Namysłowa (włącznie z obiema wersjami Kozackiego).
Dostępny imieliński Top-Fer z beczki to chyba inna galaktyka. Wrażenie psuje jego smak i niekompetencja barmana, który nie bardzo wiedział co to za piwo. Chyba, że miał nie wiedzieć
Można zajść na laną Fortunę bo są miejsca dla niepalących.Last edited by leona; 2010-04-08, 21:56.
Comment
-
-
Mi tam od razu zdradzili co tam sie kryje, chociaż i tak wiedizałem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W nalewakach.......
Srebrny Smok........Zloty Smok....Czarne......oraz po raz pierwszy tegoroczny KOMES.....prawdziwy, szlachetny, niepasteryzowany porter.......tegoroczny leżakowal aż 126 dni. POLSKA PREMIERA!!!!
Należy przypomnieć, iż jest to najlepszy PORTER NADBAŁTYCKI....
Zapraszamy
Smocza Jama
Comment
-
-
A jak tam plany sprowadzenia piwa ze Szczyrzyca?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
KOMES NIEPASTERYZOWANY PROSTO Z KIJA.....WYJĄTKOWY, WYŚMIENITY.
Warto jechać 150 kilometrów by spróbować takie piwo. Szkoda, że tylko w Krakowie dostępne. Ale jak to mówią piwo na wyłączność.
"Smocza Jama" zaskakuje. Ale jak się dowiedziałem na miejscu, to nie koniec niespodzianek w tym miesiącu. Zobaczymy!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BeerBOY Wyświetlenie odpowiedziAle jak się dowiedziałem na miejscu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziod szefa jak mniemam„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Wyśmienite piwo!!
Nie chodzi o reklamę knajpy!! Skupmy się na ocenie piwa a nie na kolorze ścian, jednemu się podoba innemu nie, a zawsze można iść na KOMESA przecież gdzieś indziej....gdzie ściany są bardziej....kolorowe.
My w Krośnie nie mamy nawet takiej knajpy, a o KOMESIE możemy tylko pomarzyć!!!
Comment
-
Comment