Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika singerek
Wyświetlenie odpowiedzi
Józefa 6, Strefa Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziW miejsce Mikkellera Cream ale na kran wskoczył produkt jego uczniów "To ol" - mocno chmielony lager.
▶ To ol - lager
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MINIAKos Wyświetlenie odpowiedziTen Lager to RAID Beer - chmielony 4 odmianami chmielu (Simcoe, Citra, Nelson Sauvin, Centennial) z dodatkiem płatków owsianych
Jak widać, jego uczniowie nie opierdalali się na zajęciach...
Po degustacji tych piw widać, że nie ma lipyPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziJak widać, jego uczniowie nie opierdalali się na zajęciach...
Po degustacji tych piw widać, że nie ma lipy„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziA później pewnie były stejki w Pimiento...Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
5 minut temu na kran (w miejsce "To ol") wskoczył Mikkeller - Tomahawk single hop IPA
Smaczne (jak wszystkie Mikkellery, które dotychczas piłem).
A w lodówce czeka jeszcze kilka single hop-ów mistrza (m.in. Amarillo i Citra).Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Miałem okazję zawitać do Krakowa i Strefa pozostawiła po sobie zdecydowanie pozytywne wrażenie, asortyment na kranach szeroki, miałem okazję na spróbowanie piw, których dotychczas nie spotkałem w Wawie (To Øl, Mikkeller Tomahawk), ceny na pewno nie odstraszają, lokal przyjazny klimatem, obsługę też warto pochwalić, jedyny minus to chyba ogródek czynny tylko do godz. 22.
Comment
-
-
Jak wcześniej zapowiadaliśmy, dzisiaj na kran powracają Dwa Smoki, ale to nie koniec dobrych wieści. W trakcie odgruzowywania browaru z butelek w które poszedł HeyNow, odnalazła się, ale to już naprawdę ostatnia, beczka Plan-T.
Rekordowo dzisiaj 6 naszych kranów zajmuje Pracownia Piwa:
- Hey Now
- Like On Neck
- Cent Us
- Crack
- Dwa Smoki
- Plan T
Radość serca nasze rozpiera i dlatego w dniu dzisiejszym, do godziny 20.00 wszystkie piwa z pracowni w promocji - duże w cenie małego!!!Strefa Piwa
ul. Krowoderska 37
31-141 Kraków
www.strefa-piwa.pl
www.facebook.com/StrefaPiwa
www.facebook.com/StrefaPiwaPub
Comment
-
-
Na kranie, dawno nie widziany, Artezan / Wit.
Pełen zestaw:
- AleBrowar / Amber Boy
- Pracownia Piwa / Dwa Smoki
- Svijany / Kvasnicak
- Kozel / Tmavy
- Pracownia Piwa / Like On Neck
- AleBrowar / Smoky Joe
- Artezan / Wit
- Mikkeller / Amarillo IPA
- Thornbridge / Jaipur
- Holba / Classic
- Pracownia Piwa / Crack
- Konicek / Ryzak
Zapraszamy!!!Strefa Piwa
ul. Krowoderska 37
31-141 Kraków
www.strefa-piwa.pl
www.facebook.com/StrefaPiwa
www.facebook.com/StrefaPiwaPub
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Strefa-Piwa Wyświetlenie odpowiedziNa kranie, dawno nie widziany, Artezan / Wit.
Pełen zestaw:
- AleBrowar / Amber Boy
- Pracownia Piwa / Dwa Smoki
- Svijany / Kvasnicak
- Kozel / Tmavy
- Pracownia Piwa / Like On Neck
- AleBrowar / Smoky Joe
- Artezan / Wit
- Mikkeller / Amarillo IPA
- Thornbridge / Jaipur
- Holba / Classic
- Pracownia Piwa / Crack
- Konicek / Ryzak
Zapraszamy!!!Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment