Trzy Korony w Puławach też mają ogromną hale restauracyjną z piwem i jedzeniem i nic z tego nie wynika. Już głowa w tym managera, by tę krakowską wypełnił.
św. Wawrzyńca 12, Stara Zajezdnia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJuż głowa w tym managera, by tę krakowską wypełnił.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
To idź tam i opisz. Opinie o konkretnym piwie mają swoje dedykowane wątki w innym dziale. Lokal ma taką a nie inną kubarurę i nie jest to typowa knajpka a la pub, więc nie powinny dziwić powyższe opinie odwiedzających. Lokal został uruchomiony na Euro 2012 i zamierza wykorzystać swój potencjał pod tym kątem.
Comment
-
-
Byłem znów wczoraj na drugiej połowie meczów. Na 3 telebimach Anglia - Ukraina, na kilkunastu telewizorach z boków - Francja - Szwecja. Można było oglądać jednocześnie. Ludzi dość sporo ilościowo, ale i tak mnóstwo wolnej przestrzeni.
W stosunku do pierwszej, nieudanej smakowo wizyty było zdecydowanie lepiej. Pszeniczne całkiem niezłe, bananowo-kwaskowe, ale praktycznie bez goździkowych fenoli. Jasne wyraźnie słodowo-chlebowe, też nawet całkiem znośne, choć bez uniesień. W porównaniu do poprzedniego spróbowania dużo lepsze. No ale za pierwszym razem jasne sprawiało wrażenie jakby zaczynało się już psuć.
Pojawiły się też podstawki Spiża.Last edited by toto; 2012-06-20, 15:57.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo idź tam i opisz. ...
Wpuszczali tylko na rezerwację (to było przed popisem naszych Orł..... znaczy Wróbelków).
Wylądowałem w Strefie-Piwa i było pysznie. No ale wiadomo, piwnie Strefa miażdży kolosa z Wawrzyńca
Jak będą boks też puszczać to będzie super.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AlbertWrith Wyświetlenie odpowiedzipozwolę sobie tylko na mały skok w przeszłość ...
p.s. nie jestem managerem ;p no i mi zasmakowało to ciemne„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziPewnie jego zastępcą
Comment
-
-
Pierwszy post na forum w pierwszym dniu po zarejestrowaniu chwalący otwarty raptem 2 tyg. temu lokal.Jak dla mnie jest prawdopodobieństwo graniczące z pewnością że to próba reklamy którą w takim miejscu i w takiej formie się brzydzę.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziPierwszy post na forum w pierwszym dniu po zarejestrowaniu chwalący otwarty raptem 2 tyg. temu lokal.Jak dla mnie jest prawdopodobieństwo graniczące z pewnością że to próba reklamy którą w takim miejscu i w takiej formie się brzydzę.
Comment
-
Comment