Trzy Korony w Puławach też mają ogromną hale restauracyjną z piwem i jedzeniem i nic z tego nie wynika. Już głowa w tym managera, by tę krakowską wypełnił.
św. Wawrzyńca 12, Stara Zajezdnia
Collapse
X
-
Ale chyba nie ma co porównywać Krakowa i Puław jeśli chodzi o potrzeby konferencyjno-eventowe. Do tego w Krakowie brakuje duzych miejsc. A Stara Zajezdnia wraz z Muzeum na przeciwko ma ogromny potencjał !Comment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
To idź tam i opisz. Opinie o konkretnym piwie mają swoje dedykowane wątki w innym dziale. Lokal ma taką a nie inną kubarurę i nie jest to typowa knajpka a la pub, więc nie powinny dziwić powyższe opinie odwiedzających. Lokal został uruchomiony na Euro 2012 i zamierza wykorzystać swój potencjał pod tym kątem.Comment
-
Byłem znów wczoraj na drugiej połowie meczów. Na 3 telebimach Anglia - Ukraina, na kilkunastu telewizorach z boków - Francja - Szwecja. Można było oglądać jednocześnie. Ludzi dość sporo ilościowo, ale i tak mnóstwo wolnej przestrzeni.
W stosunku do pierwszej, nieudanej smakowo wizyty było zdecydowanie lepiej. Pszeniczne całkiem niezłe, bananowo-kwaskowe, ale praktycznie bez goździkowych fenoli. Jasne wyraźnie słodowo-chlebowe, też nawet całkiem znośne, choć bez uniesień. W porównaniu do poprzedniego spróbowania dużo lepsze. No ale za pierwszym razem jasne sprawiało wrażenie jakby zaczynało się już psuć.
Pojawiły się też podstawki Spiża.Ostatnia zmiana dokonana przez toto; 2012-06-20, 15:57.Comment
-
Ja chciałem tam iść w ostatnią sobotę, ale.... mnie nie wpuścili.
Wpuszczali tylko na rezerwację (to było przed popisem naszych Orł..... znaczy Wróbelków).
Wylądowałem w Strefie-Piwa i było pysznie. No ale wiadomo, piwnie Strefa miażdży kolosa z Wawrzyńca
Jak będą boks też puszczać to będzie super.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
pozwolę sobie tylko na mały skok w przeszłość ...
a tu teraz stoją kadzie ...
wcześniej to miejsce gościło tor gokartowy (gdzie trenował z powodzeniem junior Kubica ) potem niestety popadło w ruinę.
p.s. nie jestem managerem ;p no i mi zasmakowało to ciemneComment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
-
Comment
-
Pierwszy post na forum w pierwszym dniu po zarejestrowaniu chwalący otwarty raptem 2 tyg. temu lokal.Jak dla mnie jest prawdopodobieństwo graniczące z pewnością że to próba reklamy którą w takim miejscu i w takiej formie się brzydzę.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
-
... możesz wskazać miejsce w moim poście gdzie chwalę lub w jakiś inny sposób zachęcam do odwiedzenia tego miejsca ?? bo jakoś mi to umkneło. Zdjęcia pochodzą z prywatnej kolekcji. Z tego co wiem operatorem Hali jest firma z Warszawy a ja jestem z KR ..... Oczywiście można mi zażucić brak lub zbyt małe nawiązanie do produkowanego tam browaru, ale jak juz dało się przeczytac na forum piwa własnego tam jeszcze nie ma a to co leją pochodzi z Katowic. każdy ma jakieś hobby - Twoje to piwo moje architektura. I może czasem warto czasem odłożyć kufel i spojrzeć dookoła siebie...Comment