Ej stare konie! Pan manager tu się produkuje, aby premia jakakolwiek była tu pastisz.
św. Wawrzyńca 12, Stara Zajezdnia
Collapse
X
-
Hejka. Ja tak to zostawię tutaj jakby ktoś poszukiwał dobrego rzemieślniczego piwa w okolicach Starego Kazimierza w Krakowie. Miałem okazję tutaj pić piwo gruszkowe, piwo z pomarańczą oraz piwo z ananasem. Jak kupicie w restauracji w butelkach, to ważność piwa od momentu rozlewu to 14 dni. Mi osobiście bardzo smakowało. Jak ktoś jest fanem takiego piwa i nie tylko to myślę, że to jest dobre miejsce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rafaell Wyświetlenie odpowiedziHejka. Ja tak to zostawię tutaj jakby ktoś poszukiwał dobrego rzemieślniczego piwa w okolicach Starego Kazimierza w Krakowie. Miałem okazję tutaj pić piwo gruszkowe, piwo z pomarańczą oraz piwo z ananasem. Jak kupicie w restauracji w butelkach, to ważność piwa od momentu rozlewu to 14 dni. Mi osobiście bardzo smakowało. Jak ktoś jest fanem takiego piwa i nie tylko to myślę, że to jest dobre miejsce.
Na przyszłość jednak sugeruję najpierw czytać, potem pisać... i zakładać nowe wątki.
Comment
-
-
9 lat minęło więc nie bacząc na ówczesne doświadczenia 5.04.2024 postanowiliśmy zajrzeć i przekonać się czy jest po co. Ludzi tłum, ale to raczej gawiedź pijąca Desperadosy i inne takie wynalazki. Piwne menu od razu pozbawiło nas złudzeń bo oprócz pozycji Jasne Pilsner zawierało coś w stylu spisu owocowej oferty warzywniaka. Tak więc po jednym Jasnym, o słodowo-piwnicznym ubogim w chmiel profilu, czym prędzej udaliśmy się do pobliskiej Kraftowni gdzie nasze podniebienia zostały uratowane prawdziwym kraftem z browaru Podgórz i to w niespodziewanym towarzystwie Łukasza Jajecznicy.
Tak więc Starą Zajezdnię można sobie spokojnie odpuścić. Dla porządku podam tylko ceny: 0,4 - 16 zł, 1 l - 34 zł.
-
👍 1
Comment
-
Comment