Do niedawna niczym nie wyróżniający się lokal, ale wczoraj wybrałem się na Gran Derbi i odkryłem, że w stałej ofercie jest i ma być lana Holba i Litovel Tmavy w cenie 4,50 za 0,5 l. Jeśli piwa się przyjmą właścicielka planuje powiększyć ofertę lanych czeskich piw.
Opole, Biasa 30, Pub Biasówka [zamknięte]
Collapse
X
-
Po spacerku z Oliwki (2,3km) można z przyjemnością zassać Holbę w przyjaznej cenie. Jak zwykle piwo przechłodzone, ale smaczne. Na półce pojawiło się kilka ciekawszych piw butelkowych. Jacek na pewno wklepie jakie, nie odbiorę innym całej chwałyLast edited by ART; 2012-10-13, 16:54.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ok, jak mnie wywołałeś do tablicy to napiszę.
Černá Hora : Velen i Moravské Sklepní , Broumov : Opat Benediktin; jakiś bażant też błąkał się po półce. Zatem czy takie ciekawe ? Jak na Opole to chyba jednak tak. Ceny od 5,5 do 6,5 zł.
Lany Litovel raczej dla miłośników słodyczyOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kwadri Wyświetlenie odpowiedziw stałej ofercie jest i ma być lana Holba i Litovel Tmavy w cenie 4,50 za 0,5 l
Numer trzy to Raciborskie - 5,0/0,5.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
Comment