Po Eliksirze (a wcześniej Zagłobie) zainstalowała się tu pizzeria Revolver, od soboty mają na jednym kranie rotacyjnie ofertę browaru Stu Mostów - był Salamander Pale Ale za 9zł. Inne krany to jakieś koncerniaki. Godziny otwarcia nieznane - nie podano na drzwiach (o 17 było jeszcze nieczynne, po drodze dostaliśmy cynk że jest czynne, więc zajrzeliśmy na gżdyla).
Opole, Krakowska 39, Revolver
Collapse
X
-
Opole, Krakowska 39, Revolver
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
taka sytuacja
Cel: Opróżnienie zapasów truskawy
Godzina: 18:00
Miejsce: Krakowska 39/1A
Zapraszamy na PREMIERĘ nowego Browaru Stu Mostów. Nowy nabytek Strawberry Berliner Weisse - PREMIERA TYLKO U NAS. Pijemy do białego rana, a do piwa proponujemy zapoznać się z kartą Gastro.
Dodatkowo Ballentines + Coca Cola w super cenie 10 PLN.
Wszystkie promocje dostępne na barze.
Więcej na: https://100mostow.pl/blog/2016/06/06/art8-na-wfdp/
Comment
-
-
Obecnie AIPA na wajsze. Bardzo dobra pizza, przy promocji duża XXLka za 30 zł, więc tym bardziej korzystnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Po Opolfeście zdaje się upłynniają beczki ze Stupostów - w sobotę była APA i Weizen po szóstaka, widziano także wcześniej Black Ipę w tej cenie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jako jedyna pizzeria nie marudzi przy dostawie na Malinę, więc od czasu do czasu korzystamy, a do tego można sobie dodać do zamówienia piwa z butelkowej oferty. Np. Black IPA ze 100mostów za dychu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment