Mała knajpka w piwnicy dworca głównego, wejście przy lokomotywie. Czynne od 11.00 do 23.00, mają różne piwa butelkowe, Kormorany, Ursa Maiory i takie tam.
Opole, Krakowska 48 (Dworzec Gł. przy lokomotywie), 6. Peron
Collapse
X
-
Opole, Krakowska 48 (Dworzec Gł. przy lokomotywie), 6. Peron
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
trochę licho z klientelą i wyborem piw, w piątek były w butli tylko Kormorany Porter, Coffee Stout i Miodowe.Last edited by ART; 2016-06-19, 14:21.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Godziny otwarcia zmieniły się na 13.00-21.00,
więc wczoraj o 22:00 pocałowałem klamkę...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
O 18 też można pocałować klamkę i przy okazji spier** się ze schodów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment