a tu ciekawostka z Dragona: rośnie tam trawa na suficie, może jeszcze no i mają wygodne siedzenia. dawno już tam nie byłem...
Opole, Armii Krajowej 6, Dragon Pub [zamknięte]
Collapse
X
-
Opole, Armii Krajowej 6, Dragon Pub [zamknięte]
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pamiętam i Semafor i Ludwik, dokąd ojciec zabierał mnie często ze sobą jak byłem mały. Na szczęście z reguły wchodził tylko na jedno piwo.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
-
-
iommi napisał(a)
Był też bar Semafor - jedna z najradykalniejszych mordowni, w jakiej zdarzyło mi się usiąść (oczywiście w sąsiedztwie dworca PKP). Lali bodaj Namysłów...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dragon Pub
Na ulicy Armii Krajowej, tuż przy przeszklonym budynku gazowni!
Wystrój tradycyjny, wzorowany na wyspiarskich pubach - ładne meble, kanapy, pianinko, tapety w drobne kwiatuszki!
Leją Lecha i Tyskie po 5, Pilsnera Urquella za 6 i Belfasta, Zielonego i Czarnego, nie próbowałem może następnym razem! Spory wybór piw butelkowych, ale ceny odstraszają! Podają tam smaczną pizzę, ale czas oczekiwania jest stanowczo za długi! Muzyka zdecydowanie obrzydliwa, jakieś podłe dicho!Celia, cerevisia et conventus.
Comment
-
-
we wspomnianym przez Svena Dragonie byłem tydzień temu - z beczki mieli tylko Lecha i Tyskie.
Sven, jesteś pewny że poza tymi dwoma są dostępne wymienione przez Ciebie piwa beczkowe?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: Dragon Pub
Sven napisał(a)
Na ulicy Armii Krajowej, tuż przy przeszklonym budynku gazowni!
Wystrój tradycyjny, wzorowany na wyspiarskich pubach - ładne meble, kanapy, pianinko, tapety w drobne kwiatuszki!
Leją Lecha i Tyskie po 5, Pilsnera Urquella za 6 i Belfasta, Zielonego i Czarnego, nie próbowałem może następnym razem! Spory wybór piw butelkowych, ale ceny odstraszają! Podają tam smaczną pizzę, ale czas oczekiwania jest stanowczo za długi! Muzyka zdecydowanie obrzydliwa, jakieś podłe dicho!
Cieszy mnie to iż w tym barze znowu zaczęli lać Belfasta, trzeba będzie się niedługo wybrać
Comment
-
-
jak byłem tydzień temu w niedzielę, to żadnego Belfasta nie było. babka za barem sprawiała wrażenie jakby nie było go co najmniej od wieków puszkowy Belfast też był nieobecny. jedyne godne uwagi było piwo butelkowe pt. Żywiec Porter. Jednakże i to okazało się za mało przekonujące by pozostać na miejscu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment