Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd
Wyświetlenie odpowiedzi
Brzeg, Chocimska 7, Restauracja Relax
Collapse
X
-
Pancernik i poprzednicy opisali lokal - nic się nie zmieniło. Obiekt to PRL. Patio to opuszczona hawajska osada a sam lokal osadzony w klimatach wczesnych lat 90-tych, też wyludniony, bardzo duży, trochę mroczny. Były tylko dwie osoby - barman i kelnerka.
Pani kelnerka przyjaźnie ruszyła do nas z kartą zanim jeszcze usiedliśmy. Nie usiedliśmy jednak w ogóle, bo od razu spytałem o ichnie piwo. Miła pani odpowiedziała, że na razie nie mają własnego piwa i może zaproponować czeską Holbę. Spytałem, kiedy można się spodziewać ich piwa. Niestety nie posiadała wiedzy na ten temat.
No cóż. Miejsce nieco egzotyczne, ale z nostalgicznym urokiem. Jeśli ta bezludna restauracja kiedyś znowu się pojawi na moim kursie, to może zacumuję na nieco dłużej chociaż na Holbę.
Comment
-
-
Wie ktoś, jak tam wygląda z piwem? Mają swoje, nie mają? Bo udało mi się ustalić tyle, że działają - można od nich zamawiać na pyszne.pl ( https://www.pyszne.pl/menu/relax-brzeg ). FB nieużywany, strona zdawkowa i od szablonu, w opiniach Google ludzie opisują tylko jedzenie, w przeciągu roku ani słowa o piwie. Jest to jeszcze browar?
Comment
-
Comment