Namysłów, przy Inter Marche, ogródek Namysłowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • djot
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2001.05
    • 621

Namysłów, przy Inter Marche, ogródek Namysłowa

W ostatnią sobotę przejeżdżałem przez Namysłów (po południu). Żona chciała zrobic jakieś zakupy więć zatrzymaliśmy się. Przy Inter Marche (czy jak się to pisze) namiot Namysłowa. Podszedłem z ciekawości - trzy gatunki namysłowskie w butelkach i jeden z kija. Chwilę pogawędziłem z barmanem - wszystkie gadżety poszły przy okazji jakiejś promocji - ja dostałem spod lady szklaneczki z logo (już przekazałem dalej). Ceny umiarkowane - szczegółów nie pamiętam - zaraz pojechaliśmy dalej.
    Co do centrum - potwierdzam - tragedia. CVo prawda w rynku zatrzymałem się jakieś dwa lata temu i ok. 16 nie było już co zjeść, co byłoby sycące i nie za drogie. Po tamtych doświadczeniach omijam centrum Namysłowa.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
    pebejot
    Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
    Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
    Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
    2024-10-19, 10:24
  • ART
    2024.09.07 - Namysłów - zwiedzanie browaru i trochę historii
    ART
    Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.

Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...
    2024-09-03, 20:53
  • Javox
    Namysłów, EB
    Javox
    Kod N
    Zawartość alko 5.0%

Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - jaśniejsze złoto.
    Aromat - zbożowość z nutą lagerową.
    Smak - lekko słodkawe, zbożowo owocowe (gorzkawy lager), gorzkawa...
    2025-03-05, 00:17
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Namysłów, Namysłów ul. Chrobrego 26
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 23:39
  • heckler
    Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
    heckler
    Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
    2025-01-17, 11:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...