Również bywałam w Nysie.Dość malownicze miasto,dużo kościołów,ale nie brakuje też knajp.Ceny są konkurencyjne w stosunku do wiekszych miast.Trafiłam na knajpkę nie opisaną jeszcze-Staromiejska.Znajduje się w okolicy Rynku Solnego(niedaleko muzeum,można się odprężyć po antykach,a na dodatek wysiusiać za darmo).Niestety głowy do cen nie mam,ale polecam-klimat bardzo przytulny(jakaś zabytkowa kamienica).
Nysa, Kramarska 22, Staromiejska
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Admin: wydzielono z
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...dalna-multitap
---------------------------------------
Zgadza się, lokal został przeniesiony na Staromiejską 9 i już działają. Zajmują...-
Channel: Śląskie
-
-
z informacji z facebooka:
cyt.: "Zapraszamy wszystkich mieszkańców Nysy i okolic na Nysa Craft Beer Festiwal, czyli pierwszy Festiwal Browarów Rzemieślniczych w Nysie.
Jest to projekt łączący otwartą dla wszystkich część festiwalową, w ramach której swoje...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Piwiarnia z piwem z wrocławskiego Spiża. Lokal z mieszanką wystroju z lat 90 i dzisiejszego. Da się wytrzymać. Miła obsługa. Do picia wybór kilku-kilkunastu piw z browary Spiż. Piłem Karmelowe i Miodowe, porządne, bez tragedii. Niedaleko dworca PKP więc można tu wskoczyć na szybkie piwko...
-
Channel: Śląskie
-
-
-
- Loading...
- Koniec listy.