Kędzierzyn-Koźle, Grunwaldzka 27, Bar Alabama

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12757

Kędzierzyn-Koźle, Grunwaldzka 27, Bar Alabama

Ok. 5-10 min. od dworca znajduje się Alabama. Zwabił mnie tam neon zabrzańskiego Śląskiego. Lokal, że się wyrażę oldskulowy - stare klimaty, wystrój i stare ceny! Świat zatrzymał się dobrych parę lat temu. Z lanych dostępne tylko Śląskie za 3 zł z pól litra! Na witrynie informacja, że najtańsze piwo w mieście. Na półkach jeszcze jakieś koncerny, nalewki i szampan kat. igristoje! O dzisiejszych czasach świadczy wisząca na ścianie plazma. Właściciel prawdopodobnie ekolog bądź inny miłośnik przyrody Na ladzie akwarium z rybkami a na plazmie leciał program o słoniach.
    Warto
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13961

Z wiadomości w innym wątku wynika, że lokal zamknięty do odwołanie. Informuję ku przestrodze.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• pamok
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2011.08
      • 1

Kędzierzyn-Koźle Grunwaldzka 27 Alabama

Witam Alabama juz otwarta od 1 września 2010r ceny naprawde niskie lany kasztelan 4zł 0.5l śląskie 3.5zł 0.5l piwo piw butelkowych tez dosyć spory wybór 4.20zł

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • dadek
        Oborniki Śląskie, Grunwaldzka 25, Browar Zbrozło
        dadek
        Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...
        2021-06-21, 21:13
      • abernacka
        Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
        abernacka
        Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
        2024-03-16, 21:12
      • pebejot
        Siemianowice Śląskie, Chopina 14 (Park Miejski), Browar Pałacowy
        pebejot
        Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
        Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....
        2021-10-22, 18:25
      • anteks
        Pobierowo, Grunwaldzka 89, Pizzzeria Czerwony Pomidor
        anteks
        Pizzernia Czerwony Pomidor na skrzyżowaniu Grunwaldzka/Poznańska. Przed lokalem parasole Perły i Zwierzyńca. Na nalewakach Perła oraz Pils ze Zwierzyńca
        2018-07-05, 10:42
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...