Kędzierzyn Koźle, Gliwicka 27, Patrycja

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • chaynik
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.06
    • 18

Kędzierzyn Koźle, Gliwicka 27, Patrycja

Nowo odkryta knajpka w Kędzierzynie Koźlu. Lokalizacja przy ulicy Gliwickiej 27 za stacją benzynową. Nie wiem jak motel ale w knajpce leją:
    Ciemny Litovel i jasną Holbę.
    0,5 l - 4 zł a 0,33 - 3 zł - OBA.
    Barman potrafi nalać REZANE pięknie rozwarstwione , ciemne na dole a jasne na górze. Cut mniut. Byłem i piłem a co posmakowałem to opisuję na smaku
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12754

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chaynik
    Nowo odkryta knajpka w Kędzierzynie Koźlu. Lokalizacja przy ulicy Gliwickiej 27 za stacją benzynową. Nie wiem jak motel ale w knajpce leją:
    Ciemny Litovel i jasną Holbę.
    0,5 l - 4 zł a 0,33 - 3 zł - OBA.
    Barman potrafi nalać REZANE pięknie rozwarstwione , ciemne na dole a jasne na górze. Cut mniut. Byłem i piłem a co posmakowałem to opisuję na smaku

Fajnie, że znalazłeś miejsce z dobrym piwem i na dodatek ciekawie nalewanym, ale następnym razem przy opisie nie ekscytuj się tak
    w temacie zapewne powinno być "Gliwicka"

Czy chodziło Ci o "cud miód" bo nie kumam tego cut minut

Comment

Related Topics

Collapse

• Tatras
      Kędzierzyn-Koźle, Tesco - Głubczycka 12
      Tatras
      Piwa z Wrężla, Browar Trzech Kumpli, Wąsosz, Kraftwerk, Tenczynek, Raduga. Wystawiane co przyjdzie. Praktycznie cały czas idzie tam coś znaleźć - Wiem, bo o to dbam
      2016-01-06, 23:50
    • chaynik
      Kędzierzyn Koźle, Królowej Jadwigi 37, Bar Gaspar
      chaynik
      Dodać do mapy
      Kędzierzyn Koźle ul. Królowej Jadwigi 37. Bar Gaspar. Leje Holbę i Litovela. Oba 3,80 za kufelek 0,5. Kufle firmowe - ma. Polewa też rezane Ładnie rozwarstwione.
      PS. miałem zamieścić post dwa tygodnie temu ale cały czas testowałem
      2010-11-28, 21:25
    • Twilight_Alehouse
      Kędzierzyn-Koźle, Kozielska 20, Tesco (była Hypernova)
      Twilight_Alehouse
      A konkretniej sam Kędzierzyn.
      W markecie króluje oczywiście masówka, ale z nieukrywanym zdumieniem i zadowoleniem natknąłem się na Brackie, które zaraz w większej ilości wypełniło koszyk (bodajże po 1,91 za but.). Poza tym był Koźlak z Ambera (ok. 3,50 zł) i niedrogie jasne i...
      2005-08-16, 10:46
    • iommi
      Kędzierzyn Koźle, Piastowska 1, pub Pod Lwami
      iommi
      Całkiem sympatyczna knajpka stylizowana na angielski pub. W ofercie produkty GŻ, ale wśród nich jest też lany Porter. Cena - 6 zł duży, 5 zł mały. Podawany w firmowym szkle porterowym, bardzo estetycznym zresztą. Prócz Portera można napić się min. butelkowego Paulanera.
      Na porterka...
      2007-05-14, 10:55
    • kiszot
      Kędzierzyn Koźle, Stolarska 8, Intermarche
      kiszot
      Pils z Zamku i Mocne z Zamku oraz puszkowy Champion rodem z Raciborza
      No i to by było na tyle jeżeli chodzi o coś ciekawszego.Zastanowił mnie brak Miodowego,czyżby koniec współpracy?
      2008-12-07, 15:09
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...