Pdrzucam link z repertuarem na całe wakacje
Opole, Plac Teatralny 12, Kofeina 2.0
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturporada Wyświetlenie odpowiedziBędzie rotacja ale musimy zwiększyć ilość nalewków Jak ostatnio wrzuciliśmy beczkę z fortuną wiśniową zamiast Bernarda to się nam oberwało po głowie
Są plany tylko środki skromne by to szybko ogarnąć. Dajcie nam chwilę a będzie coraz lepiej.
A jakie piwno-browarowe plany, co do tych dwóch nowych nalewaków?
Comment
-
-
Witam
Nasze aktualne menu na weekend to:
Pinta
- dymy marcowe
- ognie szczęścia
Ale Browar
- Rowning Jack
- Lady Blanche
- Black Hope - (ostatnie w tym roku ale to pewno wiecie)
Raciborskie
- ciemne korzenne miodowe
- ciemne
- miodowe
Kormoran
- Krzepkie
Zawiercie
-bursztynowe
Wiśnie w piwie
Śliwka w piwie
Svijany 11'
Bernard
- ciemny
- jasny 11'
Staropramen
- ciemny
Cerna Hora
- modra luna(jagoda)
Primator 24" double!
Liebenweis
Porter Warmiński
Cornelius Grejpfrutowy
Do tego z kija obecnie
- Raciborskie klasyczne
- Fortuna Wiśniowa (jak się skończy wróci bernard)
WAŻNE: nie mamy i nie uznajemy soku do piwa więc proszę o niego nie pytać.
ceny - normalne (czynsz,podatki,wypłaty - to wszystko trzeba płacić) .
pozdrawiam
Comment
-
-
Poproszę o informację z której strony budynku jest wejście do lokalu (patrząc z góry)? Bo rozumiem, że chodzi o budynek Teatru, czyli posesję nr 12?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
OK, lokal dodany na mapę.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Black Pope dawno zniknął, natomiast na chwilę zawitało Zawiercie Bursztynowe po 8 zł (na chwilę, bo wypiłem ). Rowing Jack bardzo smaczny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturporada Wyświetlenie odpowiedzikrowę będziemy lać z kranu dostaniemy tylko jedną beczkę. Premiera w sobotęOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Początek „dojenia” krowy przypadł dokładnie na godzinę 19. Kto chciał spróbować jej wcześniej, musiał czekać, a więc wszystko było zgodnie z założeniami. Na szczęście nie było tak długiej kolejki chętnych, jak w Warszawie. Każdy dostawał tabliczkę z numerkiem i mógł udać się na swoje miejsce, a obsługa po pewnej chwili przynosiła upragnione piwo – zgodnie z tabliczkową kolejnością.
Ceny: 10 zł za dużą porcję, a 9 za małą, czyli wszyscy brali zapewne tę pierwszą
Amber Boy kosztował 9 zł za butelkę i nie brakowało osób, które chciały go bliżej poznać.
Sądziłem, że będzie większe oblężenie nalewaka i przyjdzie walczyć o możliwość skosztowania stouta. Zabrany w tym celu śrubokręt do dźgania i obcęgi do podszczypywania się jednak nie przydały.
Brakowało mi reklamy przed lokalem, która informowałaby o takim ciekawym przedsięwzięciu. Może przyciągnęłaby przypadkowych przechodniów, lub zachęciła osoby już obecne w Kofeinie.
Z tego, co przekazał mi dzisiaj JacekWerner, to w kegu ostało się kilka litrów. Mogły już jednak paść łupem spragnionych forumowiczów, którzy nie dotarli na wczorajszą premierę.
Generalnie wszystko było w porządku i mam nadzieję, że to nie koniec z ciekawymi piwami w tym miejscu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedziZ tego, co przekazał mi dzisiaj JacekWerner, to w kegu ostało się kilka litrów. Mogły już jednak paść łupem spragnionych forumowiczów, którzy nie dotarli na wczorajszą premierę.Last edited by Maggyk; 2012-08-27, 06:13.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
Comment