W kranie obecnie Atak Chmielu słuszny na obecną pogodę.
Opole, Plac Teatralny 12, Kofeina 2.0
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturporada Wyświetlenie odpowiedziA za parę dni będziemy mieli beczkę czegoś mega dobrego!"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziJuż źli ludzie wypili czy jeszcze nie podłączone?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJeszcze nie podłączone i nic nie wyzdradzimy
A swoją drogą to zamiast drażnić ludzi wiedzą tajemną, mogłabyś skoczyć do lokalu i machnąć na śniadanie kilka blondów, to kran by się zwolnił"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziDmuchanie balona trwa, a skończy się pewnie na Książęcym Ryżowym
A swoją drogą to zamiast drażnić ludzi wiedzą tajemną, mogłabyś skoczyć do lokalu i machnąć na śniadanie kilka blondów, to kran by się zwolniłŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziA swoją drogą to zamiast drażnić ludzi wiedzą tajemną, mogłabyś skoczyć do lokalu i machnąć na śniadanie kilka blondówLast edited by jacekwerner; 2013-06-25, 08:19.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzinic nie wyzdradzimy"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Last edited by Maggyk; 2013-06-28, 15:21.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturporada Wyświetlenie odpowiedziOk. Widawa bardzo szybko się wypiła! a.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Wiem kto tę Widawę dopił i kto Amber Boya zaczął
Comment
-
Comment