Z kija zdrój cieszyński, aktualnie w promocji 6 pln.
Rzeszów, Rynek 2, Corner pub
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Czy to tylko jakieś mylne wrażenie, czy w co drugiej knajpie są piwa z Cieszyna?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD. -
Rozumiem aluzję, ale chodzi mi stricte o Rzeszów i Brackie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
W BBQ i Red Pizza, otworzyli teraz Habana sport's bbq, ale tam już Brackiego nie leją, tylko Książęce IPA i Urquell'a.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 11 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!Start2025-03-29Koniec2025-03-29AdresRzeszów, Krakowska 289, Podkarpacka Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny
. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
-
Channel: Niemcy
2023-10-04, 23:21 -
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 9 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!
Kiedy? 25 marca 2023
Gdzie? ul. Krakowska 289, Rzeszów
Budynek Podkarpackiej Okręgowej Izby Inżynierów Budownictwa
W godzinach od 8:00 do 13:00
Głównym...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2022-11-07, 17:12 -
-
Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2024! To wydarzenie skupione nie tylko na piwie, ale również na wspólnej zabawie i integracji podczas...
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 11:48 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment