Pozostaje zatem potwierdzić ostatecznie tę informację? Ktoś coś wie konkretnie?
Rzeszów, Kopisto 8a, Browar&Grill Sprawiedliwość [zamknięte]
Collapse
X
-
Mieszkam prawie po sąsiedzku, ale nie wiem o ich upadku.
Moim zdaniem to była "pralnia" postawiona na słupach
A że im to nie wypali było praktycznie wiadomo już od pierwszego dnia
Piwowar z łapanki, obsługa bez doświadczenia i z brakami kadrowymi, szkolne błędy w pisownie w MENU, porcje nie wielkie, renomy brak, reklamy brak, z zewnątrz trudno dostrzec, że jest tam coś ciekawego, miejsce mocno "lokalne", które dopiero zyskałoby rozgłosu po roku dobrego funkcjonowania, piwa przeciętne i nie tanie.
Popytam i dam znać jak wygląda sytuacja.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziPopytam i dam znać jak wygląda sytuacja.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Zdechło niecałe 3 miesiące temu
Każdy obstawia "pralnie i słupy"
Całość jest chyba na sprzedaż
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziZdechło niecałe 3 miesiące temu
Każdy obstawia "pralnie i słupy"
Całość jest chyba na sprzedażOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedzi23 marca byliśmy tam razem z ART-em, wtedy jeszcze działało.
Comment
-
-
Byłem pod wrażeniem. Pierwszy raz piwo serwowane w browarze otrzymałem w temperaturze pokojowej i do tego prawie bez gazu. Taki angielski stajl. Sernika po lwowsku nie spróbowałem, bo nie było, paleta dyndająca pod sufitem zdawała się czyhać na swoją ofiarę a z dużych naklejek pani w dirndlu okrakiem siedząca na beczce z hasłem galicja browar łypała na nas sprośnie
Dzień był piękny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tak czytam to i zaczynam się cieszyć,że jak tam dotarłem (przy okazji marcowej giełdy) byłem już tak pod wpływem Starego Browaru, Manufaktury i Czeskiej Hospody, że niewiele pamiętamWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzipani w dirndlu okrakiem siedząca na beczce z hasłem galicja browar łypała na nas sprośnieOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedzi23 marca byliśmy tam razem z ART-em, wtedy jeszcze działało.
Czas leci szybko, a ja widuję tylko elewację tego budynku
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTak czytam to i zaczynam się cieszyć,że jak tam dotarłem (przy okazji marcowej giełdy) byłem już tak pod wpływem Starego Browaru, Manufaktury i Czeskiej Hospody, że niewiele pamiętam
Ten zestaw wystarcza w zupełności. Ewentualnie jeszcze na dobitkę wizyta w LORD JACKU
pozdrawiam
Comment
-
Comment