Przemyśl, Zamek Kazimierzowski, Kawiarnia artystyczna

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

Przemyśl, Zamek Kazimierzowski, Kawiarnia artystyczna

Urokliwa kawiarnia na wzgórzu zamkowym górującym nad przemyską starówką. W ofercie lane piwo z Browaru Grodzkiego, oraz pełna oferta piw z tego browaru w butelkach. Czynne od 9:00.
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4496

Słyszałem od rodowitego przemyślanina, że obsługa powolna i opryskliwa. Prawda to?

Comment

• wasyll
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 1823

Ja się spotkałem z miłym przyjęciem, dziewczyna która stała za barem okazała się córką właściciela browaru w Przemyślu. Bez problemu mnie z nimi skontaktowała, opryskliwości nie zauważyłem.
      www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!

Comment

• Prusak
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.07
        • 4496

O.K., może to było jakieś pzewrażliwienie mojego rozmówcy.

Comment

• Pancernik
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.09
          • 9793

Sympatyczne miejsce, na wzgórzu, z widokiem na zapierającą w piersiach dech panoramę Przemyśla.
          W ofercie wszystkie (cztery) rodzaje piwa z Browaru Grodzkiego, do tego jedno na kiju (nie pamiętam, które...).
          Można tam także zjeść prosty obiad, my wzięliśmy smaczne pierogi galicyjskie - z kaszą gryczaną, polane sosem śmietanowo-musztardowym z cebulą .
          Miła pani, jednoosobowo zarządzająca całym gospodarstwem - jedyna skucha, to łyżeczkowanie niesfornej piany piwnej...
          Tajemnica serwowania tam piwa z Browaru Grodzkiego - właściciele browaru są najemcami tegoż urokliwego miejsca .

Comment

Przetwarzanie...
          X