Urokliwa kawiarnia na wzgórzu zamkowym górującym nad przemyską starówką. W ofercie lane piwo z Browaru Grodzkiego, oraz pełna oferta piw z tego browaru w butelkach. Czynne od 9:00.
Przemyśl, Zamek Kazimierzowski, Kawiarnia artystyczna
Collapse
X
-
Ja się spotkałem z miłym przyjęciem, dziewczyna która stała za barem okazała się córką właściciela browaru w Przemyślu. Bez problemu mnie z nimi skontaktowała, opryskliwości nie zauważyłem.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Sympatyczne miejsce, na wzgórzu, z widokiem na zapierającą w piersiach dech panoramę Przemyśla.
W ofercie wszystkie (cztery) rodzaje piwa z Browaru Grodzkiego, do tego jedno na kiju (nie pamiętam, które...).
Można tam także zjeść prosty obiad, my wzięliśmy smaczne pierogi galicyjskie - z kaszą gryczaną, polane sosem śmietanowo-musztardowym z cebulą .
Miła pani, jednoosobowo zarządzająca całym gospodarstwem - jedyna skucha, to łyżeczkowanie niesfornej piany piwnej...
Tajemnica serwowania tam piwa z Browaru Grodzkiego - właściciele browaru są najemcami tegoż urokliwego miejsca .
Comment
-
Comment