Lokal jakich setki ale chciałem napisać bo mają z butelki piwa z Ursy więc można tam wpaść na chwilę, na piwko a w Cisnej wielkiego wyboru knajpek nie ma.
Cisna 130, Oberża pod Kudłatym Aniołem.
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Browar w Szklarskiej Porębie zainstalowano w istniejącej "od zawsze" Oberży u Hochoła. To piękny, stary, dwupiętrowy dom znajdujący się pod stałym nadzorem konserwatora zabytków. Budulcem był tu kamień, cegły jak i drewno. Niegdyś funkcjonował tu także hotel, obecnie nie ma...
-
Channel: Dolnośląskie
-
-
-
Jest takie miejsce w niedalekim sąsiedztwie (wieś Kwiatkówek) katedry w Tumie (woj. łódzkie, powiat łęczycki) jak "Oberża Na Progu Tumu".
Prowdzi ten lokal jeden z twórców Festiwali Piwnych w Łodzi na PŁ i może się poszczycić nie lada kolekcją: szklanek, pokali, butelek,etykiet...-
Channel: Łódzkie
2005-03-10, 06:35 -
-
Na wylocie z Bojanowa w kierunku na Poznań, przed zieloną stacją benzynową skręcamy w lewo i widzimy drewniany domek o nazwie "Oberża". Ciekawy lokal z kominkiem i małym ogródkiem, choć stracił już na swojej randze. Przesiadują tam głównie panowie z sąsiedstwa. Wielkim szokiem...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Myślałem już, że w stolicy nie znajdę knajpy w prawdziwym socrealistycznym stylu, a tu proszę, jaka niespodzianka. WYstrój pelen czerwonych flag, podobizn dostojnych towarzyszy krajów RWPG, obsługa w czerwonych krawatach, a menu...od wyboru do koloru np: Golonka Ericha, Kołduny Breżniewa,...
-
Channel: Warszawa
-
- Loading...
- Koniec listy.