Cisna 130, Oberża pod Kudłatym Aniołem.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Cisna 130, Oberża pod Kudłatym Aniołem.

Lokal jakich setki ale chciałem napisać bo mają z butelki piwa z Ursy więc można tam wpaść na chwilę, na piwko a w Cisnej wielkiego wyboru knajpek nie ma.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Szklarska Poręba, 1 maja 11, Browar Mariental/Oberża U Hochoła
    dadek
    Browar w Szklarskiej Porębie zainstalowano w istniejącej "od zawsze" Oberży u Hochoła. To piękny, stary, dwupiętrowy dom znajdujący się pod stałym nadzorem konserwatora zabytków. Budulcem był tu kamień, cegły jak i drewno. Niegdyś funkcjonował tu także hotel, obecnie nie ma...
    2021-06-24, 18:43
  • kaczka116
    Jan Olbracht Rzemieślniczy, Przystanek Cisna Wetliner
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-07-12, 19:04
  • Owca30
    Kwiatkówek, Oberża Na Progu Tumu
    Owca30
    Jest takie miejsce w niedalekim sąsiedztwie (wieś Kwiatkówek) katedry w Tumie (woj. łódzkie, powiat łęczycki) jak "Oberża Na Progu Tumu".
    Prowdzi ten lokal jeden z twórców Festiwali Piwnych w Łodzi na PŁ i może się poszczycić nie lada kolekcją: szklanek, pokali, butelek,etykiet...
    2005-03-10, 06:35
  • maryhh
    Bojanowo, Oberża
    maryhh
    Na wylocie z Bojanowa w kierunku na Poznań, przed zieloną stacją benzynową skręcamy w lewo i widzimy drewniany domek o nazwie "Oberża". Ciekawy lokal z kominkiem i małym ogródkiem, choć stracił już na swojej randze. Przesiadują tam głównie panowie z sąsiedstwa. Wielkim szokiem...
    2001-07-04, 08:33
  • becik
    Wola, Żelazna 68, Czerwony Wieprz (d. Oberża pod Czerwonym Wieprzem)
    becik
    Myślałem już, że w stolicy nie znajdę knajpy w prawdziwym socrealistycznym stylu, a tu proszę, jaka niespodzianka. WYstrój pelen czerwonych flag, podobizn dostojnych towarzyszy krajów RWPG, obsługa w czerwonych krawatach, a menu...od wyboru do koloru np: Golonka Ericha, Kołduny Breżniewa,...
    2007-06-01, 22:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...