Krosno, Rynek, Jama

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Krosno, Rynek, Jama

Na rynku w Krośm\nie jest parę fajnych knajpek w piwnicach, gdzie dawniej trzymano zapasy wina wegierskiego np. Jama .Piwo podawane to warka, żywiec ceny średnio ok.3,50 Dobre jadło
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Prusak
    Krosno, Lwowska 14, DobryBro
    Prusak
    Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
    Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...
    2024-09-20, 18:34
  • ART
    Opole, Mały Rynek 18, Lufa
    ART
    Lokal w miejscu dawnej Ludovej. Jak uprzejmie doniesiono - piwa z Miastolasu.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61557871711973

https://www.google.pl/maps/place/Luf...0.6685013!4d17...
    2024-04-06, 21:57
  • pebejot
    Pszczyna, Rynek 16, Brovar 16
    pebejot
    Nowy browar restauracyjny Brovar 16, znajduje się na uroczym Pszczyńskim rynku w odległości 1 km od dworca kolejowego.
    Mikrus mieści się małej, odnowionej kamienicy.
    Lokal jest połączony z lodziarnią i pensjonatem, więc można to miejsce dopisać do listy browarów z możliwością...
    2022-06-21, 13:02
  • Prusak
    Chodel, Rynek 2, Pizza Rynek
    Prusak
    Jak ja lubię polską prowincję...
    Niedawno założony lokal w małej miejscowości pozbawionej niegdyś praw miejskich.
    W menu charakterystyczne dania polskiej kuchni regionalnej czyli pizza i kebab.
    Za to niepodzianka, za barem widzę chyba sześć różnych butelek z piwami...
    2020-08-07, 20:10
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...