Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentaki
Wyświetlenie odpowiedzi
Rzeszów, 3 Maja 8, Galway Irish Pub
Collapse
X
-
Wypadałoby dodać aktualizację:
- został guinnes za 15zł/0.5 plus lany żywiec...
- brak możliwości dostania piwa w butelce
- piwo z beczki ma dziwny smak (czyżby żywiec klasy C był kupowany do tak znanej knajpy?)
Jednym słowem żenada. Jedyne co przyciąga do tej knajpy to dobra atmosfera którą budują klienci, oraz późne godziny otwarcia.
Comment
-
-
Z wyspiarskich piw: Guinness i Kilkenny 0,5 l.-15 zł, 0,25 l.-8 zł. Pozostały asortyment do KP - lany Pilsener.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Comment
-
-
Tyskie Pale Ale?"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cooliozum Wyświetlenie odpowiedziA jest może Irish Pale Ale o nazwie Galway Hooker?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziTyskie Pale Ale?Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Chyba to jakaś niefortunna nazwa, napis na ecie jednak gdyby była to prawda to browar Obywatelski warzący pod koniec swojej działalności markę Tyskie miał w swojej ofercie Ale'a. Ja jednak nigdy tego piwa nie piłem i myślę że to tylko taka niefortunna nazwa zwykłego pilsa.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziBeczkowy Guiness w cenie 18 zł/ 0,5 l. Ciekawe czy ktoś zamawia go nie dla lansu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziBeczkowy Guiness w cenie 18 zł/ 0,5 l. Ciekawe czy ktoś zamawia go nie dla lansu.
Co prawda ostatnio jak piłem w 2011 był w cenie 15 zł.
Guinness sprzedawany <10-11 zł to raczej sprzedaż po kosztach jako wartość dodana.
Jak dla mnie bardzo dobre piwo, i nigdy nie zdarzyło się żeby było zepsute.Last edited by WiHuRa; 2012-02-17, 13:41.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiHuRa Wyświetlenie odpowiedziGuinness sprzedawany <10-11 zł to raczej sprzedaż po kosztach jako wartość dodana.
Comment
-
Comment