Co do ulicy, to tak w 100% pewien nie jestem, bo trafiłem tam na dość zaawansowanym technologicznie autopilocie . Miejsce ogólnie przyjemne, chociaż jest go niezbyt wiele. Ciekawy wystrój wnętrza: ściany obwieszone zabawnymi fotomontarzami z naszymi politykami w roli głównej. Na uwagę zasługuje tablica z informacją "Tych osób nie obsługujemy" - by tam się znaleźć trzeba zabłysnąć w jakiejś aferze na przykład .
Z piw, jakie można tam nabyć, na uwagę zasługuje Perła Chmielowa - w Rzeszowie mało znana wśród szerszej społeczności jak się okazuje. Barman z miejsca spytał czy nie jesteśmy przypadkiem z Lublina. Niestety, jest tylko wersja butelkowa (zielona). Od barmana dowiedziałem się, że chcieliby jeszcze mieć w ofercie Zwierzyńca, ale żadna rzeszowska hurtownia go nie oferuje .
Z piw, jakie można tam nabyć, na uwagę zasługuje Perła Chmielowa - w Rzeszowie mało znana wśród szerszej społeczności jak się okazuje. Barman z miejsca spytał czy nie jesteśmy przypadkiem z Lublina. Niestety, jest tylko wersja butelkowa (zielona). Od barmana dowiedziałem się, że chcieliby jeszcze mieć w ofercie Zwierzyńca, ale żadna rzeszowska hurtownia go nie oferuje .
Comment