Białystok, Rynek Kościuszki 13, Sherlock Holmes Pub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13964

Białystok, Rynek Kościuszki 13, Sherlock Holmes Pub

Na podstawie relacji smsowej oraz internetu:

8 kranów:
    - piwa angielskie
    - Grimbergen
    - Svyturys
    - cydr

pn-śr: 8-1, cz-sb: 8-3, nd: 10-1
    Jeżeli zastanwiasz się gdzie dobrze zjeść w Białymstoku obiad lub lunch, to koniecznie zapoznaj się menu The Sherlock Holmes London Pub. Szczegółowe informacje dostępne na stronie internetowej.

facebook

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Bardzo miły i przytulny angielski w stylu pub. Wystrój klasyczny, towarzystwo różnorodne. Do picia koncerny oraz Trooper z Robinson Brewery i ciemny litewski cydr? Do końca nie mogłem ustalić z barmanem co to jest. Są transmisje meczów.

Comment

• Piecia
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.02
      • 3312

Dodam, że latem bardzo duży ogródek, także z TV, w środku bardzo gorąco, do picia bywa też Litwa.
      Koniec i bomba,
      Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 12:26
      • ART
        Łódź, al. Tadeusza Kościuszki 80/82, Pub Spółdzielczy
        ART
        20 kranów, z czego 19 piwnych a 5 z nich obsadzonych piwami z browaru Spółdzielczego. Jest przestronna sala z barem i współdzielony z kawiarnią obok zabudowany taras przed wejściem.

Godziny otwarcia: codziennie od 15 do północy, a w pt. sob do 2:00.

Jest też honorowana...
        2025-03-25, 17:32
      • ART
        Gdynia, skwer Kościuszki 13, Morze piwa
        ART
        Yyy... od 2016r. nie opisane?

Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.

Dziwnie tak zastać znajomego z Opola za barem
        ...
        2023-10-17, 21:59
      • yavo
        Nienagazowany cydr - help
        yavo
        Kochani, zachciało mi się popełnić cydr z brewkita. Niestety dałem za mało cukru do refermentacji i dwa tygodnie po rozlewie jest po prostu nienagazowany. Co z nim zrobić? Zrobić syrop i strzykawką zadawać nieco porcji do każdej butelki? Syrop + nowe drożdże cydrowe? Wkurzać butelki i...
        2020-05-26, 20:37
      • Piecia
        Białystok, Rynek Kościuszki 11, Browar Stary Rynek
        Piecia
        Po ponad dwóch latach w miejscu Bierhalle pojawił się nowy lokal - hotel połączony z browarem restauracyjnym.

W samym centrum miasta, nieopodal Ratusza. Nie da się nie zauważyć.

Dwupoziomowy lokal serwuje własne piwo (na tę chwilę dostępnych jest 5 piw, ale...
        2017-01-11, 17:24
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...