wieś Serwy, nad jeziorem, Bar Stodoła

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piwofil
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.01
    • 907

wieś Serwy, nad jeziorem, Bar Stodoła

Bar Stodoła

Bar nad samym jeziorem prawie, koło spożywczego.
    Ogólnie wieś nie jest dużo łatwo znaleźdz te miejsca.

Leją Tychy i Królewskie chyba, nie wiem dokładnie, do jedzenia hod dogi, zapiekanki i inne żarcie z mikrofali.

Wieczorem strasznie tłoczno, ale znalazłem miejsce, chciałem poderwać b ładną córkę właściciela, ale zamiast niej trafił się sam właściciel . Dowiedziałem się że bar działa tylko w sezonie, jest popularny i cieszy się renomą ( ale autoreklama ).
    Ogólnie miło, tylko ławki twarde.

W sumie to są speluny, ale przecież właśnie tak piją forumowicze
    www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Related Topics

Collapse

• Pancernik
    Nowa Wieś Legnicka, Nowa Wieś Legnicka 55B, Jaworzyński Browar Rzemieślniczy "Jauer"
    Pancernik
    Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
    2024-06-03, 11:48
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
    dadek
    Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
    2025-02-09, 23:58
  • otvirak
    Stodoła, Czerwony Topór
    otvirak
    Irish red ale. Z trzech piw z tego browaru, według mnie to jest najlepsze. Nazwa zapewne nawiązuje do słynnego kata z Biecza.
    Smak: wyrazista goryczka, lekkie nuty ziołowe i słodowe. Smaczne.
    Zapach: ok, słodowy plus jakby ziemisty.
    Barwa: herbaciana.
    Piana: drobnoziarnista,...
    2024-07-30, 17:17
  • otvirak
    Stodoła, Pils česki pivo Žižkove
    otvirak
    Skład i opakowanie na fotkach. W sumie opakowanie jest wg mnie najlepszym elementem tego wyrobu.
    Piana: po minucie jak na fotce, 2/10
    Wysycenie bardzo niskie, 2/10
    Zapach: słodowo-karmelowy
    Smak: zdecydowanie słodowy, mdły, goryczka w dalekim tle
    Nie powtórzę, nawet,...
    2024-07-29, 19:58
  • borsukwroc
    Wrocław, Octobeerfest, CH Renoma (poziom -1)
    borsukwroc
    Nowy sklep specjalistyczny ( powstał na początku tego roku), specjalizuje się tylko i wyłącznie w niemieckich piwach. Dziś byłem, odwiedziłem i zakupiłem. Bardzo ciekawy wybór, dużo piw z nieznanych mi niemieckich browarów, jak i znanych np Störtebeker'y w bardzo dużej ilości. Mają fejsa: Oktobeerfest...
    2022-03-14, 14:47
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...