Moimi znanymi miejscami gdzie popijam zawsze piwko z kolegami jest np: Klub Ryczących 40 na ul. Orzeszkowej 15. Fajny klimacik, obsługa też dobra. Raczej nie warto przychodzić wieczorami ponieważ wtedy sytuacja drastycznie sie zmienia. Wiecie o co chodzi. Najlepiej wpaść rankiem albo po południu.
Białystok, Orzeszkowej 15, Klub Ryczących 40
Collapse
X
-
Chłopie stosuj się do zasad działów, jeden sklep=jeden temat. Knajpy w dziale knajpy i podobnie jedna knajpa=jeden temat.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Też chciałam to napisaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
A jakbyś mógł napisać o tym sklepie w dziale Sklepy, jeszcze raz, bo coś się stało podczas moderacji, chyba nie wszystko jeszcze działa jak powinno po aktualizacji serwisuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Klub Ryczących 40 - ul. Orzeszkowa 15 B-stok
Piwa:
Tyskie - w puszce 0.5l i w butelce (wszystkie odmiany)
Żubr
Okocim Palone
Lech
Heineken
Amber Arka
Mocny Full (chyba jako dodatek)
"GOL"(piwo białostockie robione przez szefową kawiarni)
Warka Strong i inne
Karmi hehehe
Złoty Kur
Piast Mocne iMagnum
Frater 7,6%
Dojlidy, Karmel
Dojlidy, Magnat
Dojlidy, Mocne
EB Full Light Pils
Słyszałem także, że KRC ma zamówić nowe rodzaje piw. Gdy pojawi sie lista w barze umieszcze je na forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DJ_Mefff(...)
"GOL"(piwo białostockie robione przez szefową kawiarni)
(...)
[B][U]Dojlidy, Karmel
Dojlidy, Magnat
Dojlidy, Mocne
(...)
Panie Piecia proszę o zabranie głosu.
Comment
-
-
Podana lista piw podawanych w tym lokalu to jakaś horendalna lipa - KP i GŻ w jednej knajpie? - niemożebne! Co do piwa "Gol" to nic mi o nim nie wiadomo...
Do DJ_Mefff'a - spróbuj podać nazwy piw wraz z cenami za jakie można je nabyć w KRT, bo poprzednia lista jest bardzo nieprawdopodobna (spora część wymienionych piw już nie funkcjonuje na rynku ).
Comment
-
-
Jutro sprawdzę te sensacyjne informacje. Dawno nie byłem w tym lokalu. Byłem tam jednakże nieraz i nigdy nie było w nim jakichś szczególnych piw Raz mnie tam wprawili w zdumienie. Pierogami. W nazwie dania było coś,co wskazywało na to, że niby są to pirogi chińskie. Chińskość polegała na tym,że z wierzchu były skropione sosem sojowym. Może wynalazkiem tego rodzaju jest piwo GOL? Arka jest w Gdyni. Jest taki post w "Piwo - konkretnie".
Comment
-
-
A na imię jej było Eliza.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
Comment