Wrweszcie dotarłem (trudności obiektywne). Bar dzisiaj był wyjątkowo przejrzysty: Lech i Żubr z KEG-a. Z reguły bywa też Urquell, Tyskie i Dębowe Mocne w butelkach lub puszkach. Ale nie dzisiaj. To wszystko. Bez komentarza.
Białystok, Orzeszkowej 15, Klub Ryczących 40
Collapse
X
-
Zamówiono nowe piwa do Klubu Rzyczących 40:
Lista Piw
this is true, heh zgniłem se
Pozwoliłam sobie wyedytować ten post, gdyż wkleiłeś tu nic innego, jak listę piw z działu piwo konkretnie. Jak jesteś taki dowcipniś mogłeś sobie darowac chociaż pewne elemety dla uwiarygodnienia - MaggykLast edited by Maggyk; 2005-12-15, 13:30.
Comment
-
-
Może przystopuj nieco chłopie z substancjami psychoaktywnymibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Tak w istocie interesująca ta Soma. Czy to się będzie jeszcze nadawało do picia może faktycznie posłuchaj rady Irona. Bo ja już nie mam siły.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A gdzie ustawicie tyle nalewaków?
188. Czarnków, Noteckie niepasteryzowane v. pasteryzowane (test porównawczy) - to wygląda nieżle.
Porter Dojlidzki i Piastowski też niczego sobie. A Grodzisk....
Tylko te dla Leader Price'a to tak jakoś dziwnie wyglądają... szczególnie laneLast edited by JAckson; 2005-12-15, 13:39.MM961
4:-)
Comment
-
Comment