Białystok, na przeciwko Dworca PKS, Rancho

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zythum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.08
    • 8305

Białystok, na przeciwko Dworca PKS, Rancho

Baaardzo miły lokal z bardzo przyjemnym zewnętrzem. Wszystko w starym stylu a toaleta budzi wiele wspomnień. raczej męskie miejsce na dużą popijawę. Do picia Żubr. Dla oczekujących na PKS to oaza w cieniu drzew.
    To inaczej miało być, przyjaciele,
    To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
    Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
    Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
    Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
    Królowie banków, fabryk, hut
    Tym mocni są, że każdy kradnie
    Bogactwa, które stwarza lud.
  • pok
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.11
    • 18

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
    Baaardzo miły lokal z bardzo przyjemnym zewnętrzem. Wszystko w starym stylu a toaleta budzi wiele wspomnień. raczej męskie miejsce na dużą popijawę. Do picia Żubr. Dla oczekujących na PKS to oaza w cieniu drzew.
    beznadziejne miejsce, byłem raz i więcej nie pójdę, atmosfery brak, ludzie nieciekawi, do kibla trzeba biegać nazewnątrz z dziewczyną lepiej nie przychodzić zimą zimno

Comment

• dkrasnodebski
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.05
      • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
      A wiesz Tate, że chcieli Ci tam syna lać.
      Lokal faktycznie bardzo klimatyczny ale jak tam bywałem zawsze siedziały tam zakapiory w dresach.
      Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        München, Schillerstraße 23, Schiller Bräu
        pebejot
        Browar restauracyjny w hotelu w centrum Monachium z doskonałą lokalizacją, 5 minut spacerem od głównego dworca kolejowego.
        Eleganckie i stylowo urządzone wnętrze lokalu jest bardzo przestronne.
        Po wejściu znajdujemy się przy barze na przeciwko którego stoi wielka, masywna warzelnia....
        2023-09-07, 12:07
      • pebejot
        Jarosławiec, Bałtycka 14, Hotel & Browar Król Plaza
        pebejot
        Na północno-wschodnich rubieżach województwa zachodniopomorskiego, w znanej nadmorskiej miejscowości Jarosławiec, od niespełna roku działa nowy browar restauracyjny.
        Browar znajduje się w ekskluzywnym hotelu Król Plaza.
        Król Plaza to stale rozbudowywany zespół hoteli i apartamentów w...
        2023-06-03, 10:32
      • dadek
        Ukraina, Słowiańsk, Bulwar Puszkina 9, Torskaja Pivovarnia/RC Taler
        dadek
        Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
        2020-03-26, 04:32
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • heckler
        Czechy, Mariánské Lázně, Kollárova 94/26, Rodinný pivovar Kronl
        heckler
        Lecznicze działanie źródeł w okolicach dzisiejszych Mariańskich Łaźni znane jest od średniowiecza. Krajobrazowe parki, piękna architektura, wszechobecna przyroda, do tego ciekawa historia miasta, oraz co najważniejsze dostępna dla turystów spora ilość leczniczych źródeł sprawia, że...
        2019-05-20, 08:19
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...