Lokal widoczny z baru "69", Kilkanaście metrów bliżej mostu na Netcie, po drugiej stronie ulicy. Sąsiaduje z "Blues Brothers" (KP) i "Karczmą Mostki (GŻ). Widoczny niebieski kadłub wskazuje na główna atrakcję. Sporo ryb w menu, obok tego grillowe szaleństwa. W tym samym kompleksie "Karczma Łomżyńska" z lanym piwkiem. Nie kożystałem, ale wielokrotnie przechodziłem obok.
Augustów, Mostowa, Smażalnia Ryb
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...-
Channel: Śląskie
-
-
Klasyczna smażalnia sezonowa czynna od 1973 roku. Pyszne rybki, jest cymbergaj, są duże drewniane stoły a do picia lany Specjal i co ważniejsze spory wybór Ambera z butli. Króluje Neptun za jedyne 5 zł co jest chyba najtańszym piwem w całej Stegnie. Całkiem dobre piwko.
-
Channel: Pomorskie
2020-08-07, 19:39 -
-
Nie jestem pewien nazwy sklepu, ale każdy trafi.
Mały sklepik, wielkości dwóch-trzech kiosków Ruchu, w budynku przy samej drodze.
W środku wybór piwa z Browaru w Cieniu, Browaru Nadwarciańskiego i Browaru Opolskiego.-
Channel: Opolskie
2021-05-07, 15:12 -
-
Pyszne ryby, które leżą w ladzie na widoku i możemy sobie wybrać który kawałek chcemy. Do picia spory wybór Kormoranów z butelki.
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
2020-08-19, 10:43 -
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.