Nowogród, Rynek 21, Restauracja Panorama

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10869

Nowogród, Rynek 21, Restauracja Panorama

Lokal oferuje poza kuchnią kurpiowską także "Psiwo Jełowcowe" w cenie 8zł za 0,85l. Wytwórca pomyślał także o kolekcjonerach przygotowując od tego napoju stosowną etykiete.
    Piwna turystyka według abernackiego
  • prees
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.11
    • 6

niestety "jełowcowe" chociaz palce lizać nie zawsze mozna dostac. Podobno rzadko warzone.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 12:26
    • pebejot
      Bieruń, pl. Św.Walentego 2, Browar / Pub / Restauracja Stylowa
      pebejot
      Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
      Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
      Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...
      2025-01-04, 12:17
    • ART
      Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
      ART
      Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
      2024-03-24, 14:22
    • ART
      Łódź, Piotrkowska/Roosevelta, Ramki Restauracja
      ART
      Jeśli przypadkiem jesteś w Łodzi na Piotrkowskiej i ok. 11 i przyciśnie Cię chęć na łódzkie śniadanie w akompaniamencie piwa z browaru księży młyn to z można polecić Ramki restauracja - co prawda tylko butelka, ale jest pils pszeniczne i belgijska żytnia ipa (zacna!).

...
      2025-03-23, 10:34
    • Prusak
      Biecz, Rynek 2, Restauracja i Kawiarnia "U Becza"
      Prusak
      "Firmowy" lokal nowo powstalego browaru Stodoła. Istniejący zresztą od dawna.

W wystroju bez żadnego cudowania, jest pewien mininalizm i czysto. Może to nie jest "miejsce" piwne, ale stare sklepienia dają lepszą atmosferę niż w niejednym nowinkarskim lokalu....
      2019-09-30, 16:25
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...