Bardzo klimatyczne miejsce.troszke na uboczu centrum ale dla mnie to akurat plus.przychodzi tam bardzo kulturalne towarzystwo .z tego co się orientuje to cyklicznie maja się tam odbywać pokazy filmów . Wykłady oraz koncerty. Na barze pełno wszystkiego a jeżeli chodzi o piwko to jest ponad 85 gatunków wiec jest w czym wybierać .m.in. całą oferta starego wilna . E
Białystok, Malmeda 17, Gram Off On
Collapse
X
-
Kolego, jesteś już trochę na forum, więc powinieneś wiedzieć jakie panują tu zasady. Nie dość, że ich nie stosujesz, to jeszcze praktycznie nie napisałeś nic o piwie. Jest tam coś z beczki?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Czyli czego konkretnie?
a jeżeli chodzi o piwko to jest ponad 85 gatunków wiec jest w czym wybierać .m.in. całą oferta starego wilna . EJEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
-
Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....-
Channel: Słowacja
2025-01-25, 22:06 -
-
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 16:23 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment