Pub zakończył swoją działalność.
Gdańsk, Chlebnicka 9/12, Pub u Szkota
Collapse
X
-
A jednak działa, tylko z nową ekipą.
Kranowo podobnie, ale ubożej, bo bez trzeciego kranu. Jest tylko Guinness i Perła.
Planują ten trzeci kran uruchomić, ale potrzebują do tego naszej inspiracji
Czynne codziennie od 16 do 1.
Nowy profil:
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA jednak działa, tylko z nową ekipą.
Właściciel ten sam, tylko załoga inna?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SzwagierMinazuki Wyświetlenie odpowiedziJaką formę inspiracji proponujesz?
Mam na myśli ten trzeci kran, którego nie ma, ale ma być, tylko nie wiedzą co do niego podpiąć.
Jeśli działać, to teraz.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2015-01-28, 15:53.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
To co chcemy na 3 kranie ?
Może coś z kraftu Trójmiejskiego?Ostatnia zmiana dokonana przez SzwagierMinazuki; 2015-01-28, 16:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SzwagierMinazuki Wyświetlenie odpowiedziTo co chcemy na 3 kranie ?
Może coś z kraftu Trójmiejskiego?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SzwagierMinazuki Wyświetlenie odpowiedziA może fajnie by było gdyby na tym kranie było co beczkę coś innego ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SzwagierMinazuki Wyświetlenie odpowiedziA może...
Wexford Irish Cream Ale
lub rodzimy przysmak z Pinty czyli Angielskie Śniadanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziZ całym szacunkiem, ale odpowiedź nawet laikowi wyda się oczywista. Cream Ale to nie bitter, IPA czy APA.Ostatnia zmiana dokonana przez SzwagierMinazuki; 2015-01-29, 23:31.
Comment
-
-
Pub się rozwija. W tej chwili na pierwszym barze
- Belheaven Scottish Ale
- Guinness
- Zwierzyniec
Na drugim, w następnej sali:
- Perła Chmielowa
A zaraz po Świętach wyglądać ma to tak:
Z przodu:
- Belheaven Scottish Ale
- Murphysa Stout
- Guinness
- Zwierzyniec
Z tyłu
- Perła Chmielowa
- Specjal
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPub się rozwija. W tej chwili na pierwszym barze
- Belheaven Scottish Ale
- Guinness
- Zwierzyniec
Na drugim, w następnej sali:
- Perła Chmielowa
A zaraz po Świętach wyglądać ma to tak:
Z przodu:
- Belheaven Scottish Ale
- Murphysa Stout
- Guinness
- Zwierzyniec
Z tyłu
- Perła Chmielowa
- Specjal
Tak trzymać.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment