Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Karmelicka 1, Browar Trójmiejski Lubrow [przeniesiony do Borcza]
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJasny Lager o niskim balingu.
Comment
-
-
Co taka cisza? Nikogo nie było na otwarciu browaru???
Napiszcie jakie wrażenia. Jak smakowały Wam piwa?
Ja będę w Lubrowie we wtorek - napiszę coś.
Ps. Otwierają codziennie o 10:30 (pewnie będę około tej godziny).
Wpadnie ktoś?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Balesss Wyświetlenie odpowiedziKeller jest boski moim zdaniem.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziA inne piwa ?
Ps. Boski?? A to dobre
Comment
-
-
Ja piłem skm (pils) - 6.50zł za 0,3l. Są jeszcze pojemności 0,4 i 0,5 tego piwa. I jeszcze karmelickie - 9zł za 0,4l. Pils bardzo lekki i przyjemny do picia. Karmelickie (ciemne) smakowało jak kawa, także lekkie i miało fajną pianę. Ja we wtorek mógłbym być, ale tak koło 12Last edited by Carlo22; 2013-07-21, 16:40.
Comment
-
-
2,5 minutowy film reklamowy
Na koniec pada informacja, że w sprzedaży mają być (czy już są?) zwrotne butelki litrowe. Z czasem mają też być wprowadzone butelki półlitrowe.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziJa piłem skm (pils) - 6.50zł za 0,3l. Są jeszcze pojemności 0,4 i 0,5 tego piwa. I jeszcze karmelickie - 9zł za 0,4l. Pils bardzo lekki i przyjemny do picia. Karmelickie (ciemne) smakowało jak kawa, także lekkie i miało fajną pianę. Ja we wtorek mógłbym być, ale tak koło 12Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
No to zapiszcie ceny wszystkich piw we wszelakich pojemnościach.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to zapiszcie ceny wszystkich piw we wszelakich pojemnościach.
W czasie mojej jutrzejszej wizyty planuję zrobić takie zestawienie.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Comment
-
-
I oto chodzi, będziemy kontrolować jak szybko pójdą do góry. Ku pamięci.
Comment
-
-
Moim zdaniem obecne ceny są idealne. Rozumiem podwyżkę po roku czy też po znacznym skoku jakościowym warzonych piw. Nie wydaje się wam, że za "zachmielacza" 0,5/12zł to cena maksymalna? Ale z drugiej strony taki Browar Piwna musiałby podnieść cenę pszenicznego bo dostało duże wyróżnienie
Ale jak to bywa w naszym kochanym kraju: za dobrze (na dłużej) być nie może
Comment
-
-
Jak sądzę, Twoje zdanie nie ma wielkiego znaczenia dla właściciela tego zamtuza. A dla niego ta cena jest na pewno za niska.
Comment
-
Comment