Zmieńcie opis pojawiający się pod postam Pułapki, chyba, że otwieracie o 14:00
Gdańsk, Straganiarska 2, Pułapka
Collapse
X
-
cześć,
w związku z dzisiejszą premierą nowego piwa proponujemy dzień z Artezanem w tej chwili na kranach:
Nutcracker
Pacific Pale Ale
Babie Lato
oraz:
Kout na Šumavě (dwunastka)
Crack (Pracownia Piwa)
Anderson Valley-Hop Ottin' IPA
Jak tylko skończymy jakąś beczkę (na 99% będzie to Kout), to podpinamy świeżutkiego Cymbo Pogona!
Dla fanów klasyki-kolejna pusta beczka oznacza powrót jakiegoś czeskiego pilsa :-)
pozdrawiamyPułapka jest otwarta codziennie od godz.15 do ostatniego klienta :)
Comment
-
-
cześć,
zapraszamy do Pułapki! Jutro o godz. 18 podepniemy beczkę Jana Olbrachta - Gorączkę Czarnego Złota, uwarzonego wg receptury piwowara domowego Łukasza Szynkiewicza. Z tej okazji Łukasz stanie za barem, będzie polewał i opowiadał o swoim piwie. Zapraszamy serdecznie!
Menu na jutro nie jest jeszcze znane, natomiast dziś polewamy:
Czerwony Kapelusz
Cent US
Poutnik Pelhrimov
Hey Now (zaraz wjedzie Pacific)
Hop Ottin IPA
Na zdrowiePułapka jest otwarta codziennie od godz.15 do ostatniego klienta :)
Comment
-
-
Właściciele Pułapki i Łukasze mogliby połączyć siły i wnioskować do ZDiZu o ustawienie znaków zakaz zatrzymywania na okres letni, na odcinku Straganiarskiej, przed lokalami. Ustawienie stojaków rowerowych. Oczywiście marzeniem byłoby utworzenie tam prawdziwego deptaka, z nową nawierzchnią.
Rozmawiałem o tym w zeszłym roku z Łukaszami, ale było już w połowie sezonu, więc za późno.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziWłaściciele Pułapki i Łukasze mogliby połączyć siły i wnioskować do ZDiZu o ustawienie znaków zakaz zatrzymywania na okres letni, na odcinku Straganiarskiej, przed lokalami. Ustawienie stojaków rowerowych. Oczywiście marzeniem byłoby utworzenie tam prawdziwego deptaka, z nową nawierzchnią.
Rozmawiałem o tym w zeszłym roku z Łukaszami, ale było już w połowie sezonu, więc za późno.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Na ulicy pojawił się ogródek.
Z kranów:
- Artezan: Samiec Alfa (przepyszny!)
- Artezan: Żytnie IPA
- Artezan: Babie Lato
- Pracownia Piwa: 100
- Pracownia Piwa: Dwa Smoki
- Flying Dog: Raging Bitch
To było wczoraj, dzisiaj może być już inaczej, bo któreś piwa się kończyły.
Z ciekawostek - 4 z 6 kranów mają podłączoną mieszankę azotową, przy czym dwa krany środkowe mają tego azotu więcej niż 2 pozostałe.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Na kranach
Jako że Pułapka nie wpisuje na browar.biz stanu kranów, wyręczę ich (dziś w stylu Masona) 1. Ale Browar - Król chmielu2. Prasownia Piwa - Centuś3. Artezan - Kobiece lato4. Prasownia Piwa - Huncwot5. Prasownia Piwa - Szał w prasowni6. ? - brak wpisu na FBPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Byłem dwa tygodnie temu w sobotę w trakcie wycieczki do trójmiasta. Wszedłem, powitał mnie zapch stęchlizny i mokrej szmaty - na tym moja przygoda z tym miejscem się skończyła, bo nie wyobrażam sobie picia piwa w takich warunkach
Nie wiem czy to wypadek przy pracy czy jest tam tak zwykle i wszyscy się przyzwyczaili.
Comment
-
Comment